Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] plugin na znikanie ... hmm...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ; )

szukam plugin na znikanie innych graczy za pomocą itemku np. oka kresu ...

chodzi o takie coś jakie jest na np. serwerze parkour SKKF-a

zwykły gracz dostaje do ręki oko kresu i gdy jest na parkourze i kliknie PPM na oko kresu to nie widzi innych gracz ; )

daje limit LIKE !

proszę o pomoc !

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Skkf mowil ze pluginy na jego serwer sa autorskie. Mozliwe, ze tylko sciemnial a to byl jakis przerobiony plugin. Niestety ja jestem teraz na tel. i nie moge sprawdzic czy jest ten plugin..

Cześć.

Opublikowano

Wpisz komendę "/?" wyświetli Ci się wtedy większość pluginów, poszukaj, może akurat będzie tam ten o którym mówisz :)

Opublikowano

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@up vanish dodaje , że ty tylko znikasz a nie inni ; / więc to całkiem coś innego ... patrzyłem na plugin vanish od środka ... i już proście by było napisać swój plugin niż go przerobić :D

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...