Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie są jakieś darmowe domeny .pl .com .com.pl itp Ponieważ potrzebne mi jest str.pl Wiem że mnie wyśmiejecie :D ale kiedyś z 2 lata temu założyłem taką stronę Prosze o odp thxx :) Wesołych Świąt życzę oraz smacznego karpia

Opublikowano

Ja również życzę wesołych świąt.

Może home.pl?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Chodziło mi o taką darmową co się nie płaci wcale jak takiej nie znajdziecie to dajcie jakieś tanie za sms Yhx Paradisia wzajemnie Wszystkim życzę wesołych świąt

Opublikowano

Nie no są darmowe domeny, ale zawsze w nich leży jakiś haczyk.

Tak jak na cba, możesz mieć darmową domenę, ale końcówka www.nazwastrony.cba.pl i dodatkowo masz na niej reklamy.

Tak samo jest z np. ugu.pl , czy friko.pl

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...