Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kamer modem bład---screen

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odświeżamy co 24h, pamiętaj o tym !

Co do tematu, to pobierz Net Framework 4.0 + reinstal metka i ponownie wgraj kamera. Po czym zresetuj komputer i wtedy odpal.

Bywalec
Opublikowano

Zainstaluj to:

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=29

Oraz zaktualizuj system.

Bywalec
Opublikowano

Myślę, że tak. Napisz temat na forum Pandory, że Ci się taki błąd pojawia. Tylko nie pisz o cheatach. :P

Opublikowano

Up właśnie zrobiłem test... I wina nie leży po stronie clienta gdyż , od ponad 2h chodzi mi bs i ani razu nie wywaliło. Mam odpalony Waithack (wgrałem nie ma go na kamerze), mobber hack (na kamerze) , auto revive (kamer), auto pick up (kamer), i drop hack(kamer) może problem polega na którymś z tych programów.

Opublikowano

Zaktualizowałeś w końcu ten system?

Ale co ma mój system do metina??? Jakby to od systemu zależało to by chyba wywalało wszstko nie tyle te na których używam wymienionych wyżej cheatów.

A i wina nie leży po stronie wait hacka to napewno.

Opublikowano

reff :). Usłyszałem żeby ustawić opcje na mobberze na 6.0 i 2900 wtedy nie będzie wywalać. Przetestowałem na pierwszy rzut oka wydaje się że działa lecz... Po dłuższym czasie wywala. Chce się zapytać czy jeśli ustawie dystans na np: 1500 i czas na 8S to czy przestanie wywalać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...