Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiś lepszy exp?

Kondzio12121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram w lola już od dłuższego czasu, miałem przerwę, ponad rok, mam 12 poziom. Teraz pytania:

1. Czy opłaca mi się zakładać nowe konto, bo się coś zmieniło/ coś się dostaje?

2. Jak szybciej expić, żeby to doświadczenie leciało szybciej ?

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Gość ArronBaDo
Opublikowano

1. Nie opłaca się, jak nie miałeś bana to nie zakładaj nowego.

2. Exp boost za RP

Opublikowano

i tak jak bedziesz jechal na tym ecp booscie to rankedow nie pograsz bo bedziesz mial za malo championow no chyba ze jakies gowna bedziesz kupowal

xxxxxxx

Opublikowano

i tak jak bedziesz jechal na tym ecp booscie to rankedow nie pograsz bo bedziesz mial za malo championow no chyba ze jakies gowna bedziesz kupowal

Bo eve, jax, twisted fate i większość champów za 3k to gówna, fu ck logic.

Opublikowano

Bo eve, jax, twisted fate i większość champów za 3k to gówna, fu ck logic.

Bo championy za 3k są lepsze od tych za 450, fuck logic.

Na 3 lvlu dostajesz 400rp. Graj na tym koncie co masz. Bo pewnie te 400 rp i tak byś wydał na exp boosta.

Nie warto kupować exp boostów.

Grając dominiony możesz wbić minimalnie szybciej lvl.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Bo ja wydałem na początku nie potrzebnie dużo rp. Odblokowałem Ashe za rp. Nie miałem wcale pojęcia o tej grze, i teraz żałuję ;/

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Bo championy za 3k są lepsze od tych za 450, fuck logic.

Na 3 lvlu dostajesz 400rp. Graj na tym koncie co masz. Bo pewnie te 400 rp i tak byś wydał na exp boosta.

Nie warto kupować exp boostów.

Grając dominiony możesz wbić minimalnie szybciej lvl.

Oprócz ashe reszta za 450 ssie na wyższy elo, annie za mały range, garen brak konkretnego dmg i dasha.

Na low elo i mid dają rade ale na wyższym jeśli nie masz ich wymasterowanych to za dużo nie wygrasz.

Opublikowano

Tak z ciekawości to na jakim elo grasz? Bo mam wrażenie, że właśnie po za bardzo low to picki takie jak Sivir, Nunu, Ryze czy Kayle są spotykane dość często i jakoś większych wcirów niż inne na liniach czy potem w TF nie dostają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...