Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z texturami na serwerze

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pewien problem. Mam wgrane do gta mody i jest ok. Wchodze na multiplayer gram, teleportne sie gdzies(oczywiscie nie czitem),

zrobie cos jeszcze i....... Obraz sie zawiesza, ale gdy jestem w samochodzie to slysze nadal radio i radio sie nie wylacza, ale nie moge nic zrobic. Musze Ctrl+Alt+Delete bo nie da sie inaczej to wylaczyc.

PS: Nie będę usuwał modów, więc odpowiedzi typu: Zainstaluj ponownie mody będą zgłaszane.

Dodam jeszcze, że przed tym zacięciem na czacie wyskakuje: Warning(..) (nie pamietam co bylo po Warning) . Wyskakuje tak z pięć razy. Po jakims czasie grania znikaja tekstury postawione przez adminow na serwerze.

Opublikowano

Może podasz screena błędu. Jakie mody masz zainstalowane ?

Może podasz screena błędu. Jakie mody masz zainstalowane ?

Nie wiem dokladnie jakie mody, ale inaczyej wyglada nrg, infernus. Sa inne dzwieki chamowania. Jak jedziesz przez pustynie to widac kurz, ktory sie unosi. Mapka w lewym dolnym rogu jest troche inna i w folderze z gra jest folder CLEO. Mody instalowala Herbacia432 bardzo dawno.

Skad wiem, ze bedzie srash? : Na czacie pare razy pojawia sie napis: Warning(jakies liczby) i tak okolo piec razy a potem obraz sie zacina i nic nie mozna zrobic.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Do zamknięcia, odinstalowałem wszystko i gram na czystej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...