Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Na nowym lapku gry tną się - help

kuba0060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zakupiłem nowego lapka i wgrałem na niego dwie gry. Risen 2 oraz Skyrim niestety obie gry tną się. Ustawiłem na najniższą jakość grafiki i nic. W menu chodzi wszystko płynnie. W Skyrimie gra cały czasz jest zamulona i chodzi się powolnie natomiast w Risenie nie wyświetlał się nawet film początkowy i wyłączała się gra ale jak go wyłączyłem to pokazywała się postać chwile porozglądałem się na boki i ekran stał się czarny z jakimiś białymi kreskami...

Mój sprzęt to :

Procesor = Pentium Dual Core T4500 2.30GHz

Ram = 3,00 GB

Windows 7 Home Premium 64bity

Karta graficzna = Mobile Intel GMA 4500M

Proszę napisać czy da się to jakość naprawić . Z góry dziękuje smile_prosty.gif

Opublikowano
Ale mogę się mylić : )

Nie mylisz się, jest to zintegrowana karta graficzna. Kolego, w nic nowego na tym nie pograsz ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Słaba karta graficzna jak mówią koledzy co z tego ,że masz tyle pamięci jest zintegrowana , mój kolega ma ATI 256MB 3.0 Pixel i mu działają te gry co z tego ,że ma 256 ? ale ie ma zintegrowanej . Lepiej już złożyć komputer lub kupić laptopa na x-kom ;) wiem ,że mpcforum dawało ich reklamę więc link mogę dać :

http://www.x-kom.pl/p/116530-notebook-laptop-15,6-lenovo-ibm-y580-i7-3630qm-8gb-1000-dvd-rw-7hp64-fhd.html#

jeżeli pozwolisz sobie na taki laptop to sobie kup lub kup sobie jak ci wystarczy z :

-prockiem i5 albo i3

-4GB RAM .

-Nividia GeForce 1GB RAM Moc , tylko jakąś lepszą ...

-Dysk twardy 500GB przynajmniej

Powodzenia !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...