Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fb+Surv] SquidUniversal [VPS][30 slotów][NoPremium]

majgajver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem i gram rok i jakieś 3 miesiące na tym serverze. Jedynym minusem było to , że zawsze był pełny server , ale jak tak zawaliście wszystko jest , to jak może nie być?

Server polecam z całego serca , jest to najlepszy server na którym grałem. Administracja nie jest sztywna - możesz z nimi pożartować , zaprzyjaźnić się , bądź być wrogiem nr 1 (pozdrawiam SasQuaCzaPL) . Zawsze administracja stara się zrobić jakiś ciekawy event. Narazie - jakimś cudem - brak ludzi do gry , ale przed chwilą odpaliliśmy server ( od niedawna stałem się moderatorem , ale nie dlatego polecam) więc nikt nie wbija. Budowle są kreatywne , server cud , miód , malyna.

GORĄCO POLECAM !!!

PS. Na powitanie przyszykowalismy wam taki mały special , więcej jak wbije 10 osób conajmniej :)

Bez reklam fb

Opublikowano

Zapraszam , zapraszam , szkoda że nie wbijacie , bo smutno trochę , tak pięknie wszystko urządzone , ale po co to , jak nie ma tego , co najważniejsze , czyli Was - graczy :)

Bez reklam fb

Opublikowano

chciałem pograć, a tu pisze że niema mnie na white-list. wtf?

Pewna osoba coś zepsuła i musiała serwer wyłączyć ;/ niedługo go pewnie włączą :)

Serwer jest bardzo fajny administracja doświadczona i ogarnięta chodź nie ma się co dziwić jak serwer stoi prawie 1,5 roku ;)

Gracze jak "narazie" też są ogarnięci ale się zobaczy co dalej.

Tak więc zapraszam wszystkich na serwer bo nas tu brakuje niestety ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...