Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ta glupia gra jest platna...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Glupia to jest twoja stara ze urodzila takiego debila. Glupie pytanie... Dlaczego jest platna? Jest to dobra gra, ktora jest ciagle ulepszana.. jakos trzeba zarabiac no nie? Mysle ze abonament na WoW'a to bardzo dobra rzecz. Oczywiscie dla osob takich jak ty sa serwery prywatne typu: sunwell.pl

Opublikowano

Właśnie, gra trzyma z dala dzieci które nie mają własnych pieniędzy na grę. Na serwerach prywatnych ludzie bluzgają itd. A na globalu ludzie wolą mieć znajomych, aniżeli wrogów. Teraz w wowie będzie nasyp dzieci co kupią WoWa, a po miesiącu się zdziwią, że potrzebny jest abonament. Już jest to widoczne, gdzie się nie pójdzie jest się proszonym o pożyczenie golda.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Właśnie, gra trzyma z dala dzieci które nie mają własnych pieniędzy na grę.

A bo ja wiem rafy takie tanie :P

Za pewne WOW szybciej zostanie zamknięty niż przejdzie na F2P dla darmozjadów

Dobranoc.

Opublikowano

Nigdy. Jak nie masz funduszy to zagraj na privie jakimś, global trzymany jest na wysokim poziomie i trudno znaleźć trolli.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Stwórz jakąś najpopularniejszą gre na świecie , w którą bedzie grać miliony ludzi . Jeśli dasz ją za darmo to poprostu ZBANKRUTUJESZ a gra upadnie . Jeśli nie chcesz płacić abonamentu to nie graj w tą "głupią" gre .

Opublikowano

Problem w tym, że chodzą pogłoski od dłuższego czasu jakoby Blizzard miał zdecydować się na F2P po tym, jak powiedzą końcu czym jest ich roboczy tytuł Titan.

Czyli na moje oko nigdy, bo mam podejrzenia że Titan to bujda jest, bo gdyby nie był. To by dawno Blizzard uchylił rąbek tajemnicy, poza tym że poszukuje ludzi do pracy.

A poza tym, nawet to dobrze że gra nie jest F2P, bo to co widzi się na privach często, odechciewa się grać. Dlatego sam mam zamiar iść w styczniu - marcu prawdopodobnie na globa.

Opublikowano

chyba kazda gra blizzarda jest platna :).Nie dziwie się wypuszczają świetne gry ;)

Herezja!

Warcraft 3 dalej jak był, tak jest darmowy! :)

Opublikowano (edytowane)

idiotyczne pytanie, wypad na metin, tam darmowo mozesz farmic co chcesz, marnujac swoj czas.

blizzard jest zbyt mocno nachapany na kaske, ze nie dziwilbym sie gdyby abonament wzrosl.

tak czy siak, im wiekszy casual robia z tego, tym wiecej ludzi gra. wiec i ty graj, gra jest dla kazdego.

Właśnie, gra trzyma z dala dzieci które nie mają własnych pieniędzy na grę. Na serwerach prywatnych ludzie bluzgają itd. A na globalu ludzie wolą mieć znajomych, aniżeli wrogów. Teraz w wowie będzie nasyp dzieci co kupią WoWa, a po miesiącu się zdziwią, że potrzebny jest abonament. Już jest to widoczne, gdzie się nie pójdzie jest się proszonym o pożyczenie golda.

Widac, ze na globcu nigdy nie grales, bo kurwa nie wiesz co piszesz.

Z wlasnego doswiadczenia wiem ile fuckow polecialo na tsie podczas aren, podczas tych zjebanych rated bgsow.

Ile osob znienawidzono, ile osob obrazilo sie bo ich nie chciano w 10 osobowej grupie.

Pograj, a zobaczysz. Community globca malo roznic sie od tego z privow. Globcowe jest rozlenione, aroganckie i zyjace dla wlasnego zysku.

Edytowane przez emce.jpg
kh4xi.jpg

Opublikowano

idiotyczne pytanie, wypad na metin, tam darmowo mozesz farmic co chcesz, marnujac swoj czas.

blizzard jest zbyt mocno nachapany na kaske, ze nie dziwilbym sie gdyby abonament wzrosl.

tak czy siak, im wiekszy casual robia z tego, tym wiecej ludzi gra. wiec i ty graj, gra jest dla kazdego.

Widac, ze na globcu nigdy nie grales, bo kurwa nie wiesz co piszesz.

Z wlasnego doswiadczenia wiem ile fuckow polecialo na tsie podczas aren, podczas tych zjebanych rated bgsow.

Ile osob znienawidzono, ile osob obrazilo sie bo ich nie chciano w 10 osobowej grupie.

Pograj, a zobaczysz. Community globca malo roznic sie od tego z privow. Globcowe jest rozlenione, aroganckie i zyjace dla wlasnego zysku.

No to chyba ty nigdy nie grałeś na globalu, na nim jest największy ogar, ludzie sobie pomagają. W poście swoim opisałeś priva. Może ty jesteś takim nieudacznikiem i się obrażasz jak nie biorą cię do grupy. Już po twoim hobby można poznać jaki człowiek z ciebie.

76561198014515809.png

Opublikowano

@NupBuster.

To zależy akurat, bo czasami nawet na globie, znajdą się negatywne perełki. Ale jest ich mniej niż na privach. No pomijam tu fakt, że na serwerach RP jak Argent Dawn, jest moda na ERP. (Domyślić się można o co chodzi)

Anyway.

Na globie grając na trialu, spotkałem spoko ludzi, i mam zamiar niedługo dołączyć do tej społeczności, może załapie się nawet do Polskiej gildii jak jakaś będzie. Bo do Paragonu lub innych gildii z zagranicy mnie nie ciągnie, z względu na mój słaby Angielski.

No i powiedzmy sobie szczerze. WoW to kura znosząca złote jajka, po co miałby ją Blizz zabijać? Tylko tyle że zmieni normy odnośnie abonamentu, ale czy to się stanie? Śmiem póki co wątpić.

Opublikowano

Jakby global nie był płatny to nie miał by 10 mln graczy. WoW to jest jedna z niewielu gier gdzie można sobie pograć bez noobstwa (prawie). Czytając to co napisałeś mogę w 100% oznajmić, że tacy ludzie jak Ty by tą grę zaniżyli do poziomu metina. Zresztą widać to po prywatnych serwerach, których według mnie nie powinno być.

simply.4557.gif

Opublikowano

Jakby global nie był płatny to nie miał by 10 mln graczy. WoW to jest jedna z niewielu gier gdzie można sobie pograć bez noobstwa (prawie). Czytając to co napisałeś mogę w 100% oznajmić, że tacy ludzie jak Ty by tą grę zaniżyli do poziomu metina. Zresztą widać do prywatnych serwerach, których według mnie nie powinno być.

O racja w stu procentach :).Na globalu jest poziom... Jeśli ktoś gra w World of Warcraft i League of Legends to ma porównanie community... I wie o czym mowa

Opublikowano

O racja w stu procentach :).Na globalu jest poziom... Jeśli ktoś gra w World of Warcraft i League of Legends to ma porównanie community... I wie o czym mowa

To sa kompletnie dwa rozne community, logiczne ze beda roznice.

kh4xi.jpg

Opublikowano

To sa kompletnie dwa rozne community, logiczne ze beda roznice.

Eee czemu :) Fajnie by było na bg ustalać kto idzie na mida, bota, topa :PP

simply.4557.gif

Opublikowano

Eee czemu :) Fajnie by było na bg ustalać kto idzie na mida, bota, topa :PP

rozegraj pare rated bgsow, wtedy zobaczysz co sie dzieje.

kh4xi.jpg

Opublikowano

nie dla gimbazy...idź na metina, 4story, last chaos albo runes of magic i załaduj tam w is żeby być pro.. a tu płacisz abonament i masz wszystko za - darmo dla każdego. Każdy ma równe szanse na wydropienie pro itemu. Nidy nie będzie za free i bardzo dobrze.

Opublikowano

WoW może i jest płatny ale płacenie 30-40zł na miesiąc za grę z równymi szansami dla wszystkich jest lepsze niż wydawanie 300-400zł na grach takich jak 4story...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png