Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Odpowiedzcie szybko! Potrzebne na serwer w tej chwili!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam choinke na serwerze i pod nią skrzynki i chcialem je zapelnic prezentami, ale potrzebny mi plugin podobny do TreasureChest, bo TreasureChest nie jest na 1.4.6 i wystepuja bledy. Chodzi o to, ze wsadze przedmiot do skrzyni, wpisze komende i kazdy gracz ten prezent bedzie mogl wziac jeden raz.

Pomozecie? Prosze szybko o odpowiedz

Opublikowano

Hmm mam pomysł zrób tam że gracze mogą budować i Zrób 1 skrzynie zapełnioną jedną tabliczkami i poproś aby na tabliczce było co chcesz dostać jak bd dawał prezent to zrób cuboida aby nikt nie zabrał wiesz Lewym i Prawym przyciskiem myszy na skrzynie (oczw z //wand) i wpisz /region define choinka1 a potem

/region addmember choinka1 nick gracza i jeśli pisze że chce 64 diaxy zminimalizuj tą kwotę nwm do 3 4 i napisz książke pod nowym nickiem Mikołaj a w niej

Ho Ho Ho odwiedził cię mikołaj

Pomogłem like

Opublikowano

Hmm mam pomysł zrób tam że gracze mogą budować i Zrób 1 skrzynie zapełnioną jedną tabliczkami i poproś aby na tabliczce było co chcesz dostać jak bd dawał prezent to zrób cuboida aby nikt nie zabrał wiesz Lewym i Prawym przyciskiem myszy na skrzynie (oczw z //wand) i wpisz /region define choinka1 a potem

/region addmember choinka1 nick gracza i jeśli pisze że chce 64 diaxy zminimalizuj tą kwotę nwm do 3 4 i napisz książke pod nowym nickiem Mikołaj a w niej

Ho Ho Ho odwiedził cię mikołaj

Pomogłem like

Fajnie to wykombinowales, ale jeszcze nie to, wole plugin :P

Opublikowano

A i poco komuś coś czego niechce dasz komuś żelazne eq a ktoś chce diaxa albo mikturki expa zrób może co mówiłem o raczej najpraktyczniejsze i łatwe a na takie pluginy myśli się tydzień przed :D

Opublikowano

A i poco komuś coś czego niechce dasz komuś żelazne eq a ktoś chce diaxa albo mikturki expa zrób może co mówiłem o raczej najpraktyczniejsze i łatwe a na takie pluginy myśli się tydzień przed :D

Tak.. Tylko TreasureChest dziala na 1.4.5, a nie wiedzialem, ze na dniach wyjdzie 1.4.6..

@Edit I chcialem zrobic jednakowy prezent dla wszystkich. I nie chodzi mi o diaxy, czy eq.

Dobra mam, przerobilem sam Tchest'a na 1.4.6 i nie wystepuja bledy.

Do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...