Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekincraft [Survival/Frakcje][NoPremium][1.4.6]

kicey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na nową edycję Rekincrafta!

Adres IP: rekincraft.pl

Serwer wystartował z nową mapą 23.12.2012!

Nie zwlekaj, tylko dołącz do gry!

Typ serwera: Survival + Frakcje.

Liczba slotów: 30 (w miarę rozwoju serwera będzie się powiększać).

Potwory: On (poziom trudności: HARD).

Strefa pvp on za terenem spawnu.

Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź na nasz serwer!

:)

Oficjalne forum serwera:

www.rekincraft.eu

Administracja:

Rekin

Kicey

Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Opublikowano

Bardzo podoba mi się serwer. Gram na nim od niedawna. Ludzie potrafią poszanować nowych. Ze wzrostem populacji serwera będzie pewnie więcej wojen gildii jak ktoś lubi. :) Vip w miare tanio jak ktoś chętny do zakupu. ZAPRASZAM! :D

Opublikowano

Serwer super, miła atmosfera i fajna administracja. Gram od pierwszej edycji, serwer trzyma się dobrze ;) Jak najbardziej polecam! :D

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na nową edycję Rekincrafta!

Adres IP: rekincraft.pl

Serwer wystartował z nową mapą 23.12.2012!

Nie zwlekaj, tylko dołącz do gry!

Typ serwera: Survival + Frakcje.

Liczba slotów: 30 (w miarę rozwoju serwera będzie się powiększać).

Potwory: On (poziom trudności: HARD).

Strefa pvp on za terenem spawnu.

Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź na nasz serwer!

:)

Niedługo powstanie oficjalne forum serwera!

Administracja:

Rekin

Kicey

Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Serwer bardzo fajny miła i ogarnięta administracja Zapraszam 100% zabawy

Opublikowano

Jako gracz z bardzo długim stażem na tym serwerze, bardzo gorąco go polecam. Pluginy odpowiednie dla gry survival, dodatkowo urozmaicający rozgrywkę plugin frakcyjny. Administracja na wysokim poziomie kultury :)

Pozdrawiam. Pr0myczek

Opublikowano

gram na tym serwerze od pierwszej edycji, zawsze gra na tym serwerze sprawiała mi przyjemność i nadal sprawia.

Miła administracja, fajni gracze no i miła atmosfera, bardzo serdecznie polecam serwer :3

pozdrawiam, CytrynowaMamba :3

Opublikowano

Gram od początku serwera (bodajże luty br.). Zawsze było wspaniale i niezapomniane emocje. Często serwer miewał wzloty i upadki, jednak teraz się ustabilizował. IMO ostatnie 2 edycje były obfite, a emocji również nie zabrakło. Nie jest to serwer dla miękkich faj, tyle powiem. Zawsze ostra jazda przede wszystkim, o to tu chodzi. Dla leniwych również znajdzie się stosunkowo tani VIP. Istnieje zachowany balans pomiędzy graczami bez VIPa, a tymi uprzywilejowanymi. W porównaniu do innych serwerów ten jest naprawdę wyjątkowy i kiedy próbowałem grać na innym nie mogłem odzwyczaić się od Rekincrafta. W dodatku jest to prawie czysty survival, z wyjątkiem frakcji. Takie są najbardziej cenione wśród graczy lubiących jatki. Gorąco polecam i zapraszam do zapisania się w liście wspaniałego, niepowtarzalnego grona serwera Rekincraft.pl! Pozdrawiam wszystkich, Silvan/Schlumpfi. ;)))

Ach! Bym zapomniał wspomnieć słówko o administracji. Zawsze skora do pomocy, aktywna i przede wszystkim ogarniająca administracja, która zachowuje bezstronność wobec graczy. Nawet tych, co nie sypią pieniążkami na serwer. ;)

Nawet gdy nie jesteś zapalonym graczem, a lubisz sobie pogadać chociażby o 2 w nocy, to i znajdziesz tutaj do potańcówki ludzi. Przyjemne klimaty nocnych marków. :)

Opublikowano

Bardzo polecam serwer! Grałem w pierwszej edycji, kiedy ten serwer się rozkręcał. Teraz stał się naprawde świetny, dzięki wspaniałemu kiceyowi, i jego bezprzewodowej myszce mamy bardzo piękny spawn :) Kicey jest bardzo często bywającym adminem. Serwer wyróżnia się głównie tym... Że nawet jak wszystko utracimy to nadal chce nam się grać. Dlaczego? Otóż nie tylko atmosfera serwera, ale ludzie zostawiają w nas bardzo pozytywne refleksje. Zdecydowanie polecam, najlepszy survival na jakim grałem :)

Opublikowano

Naprawdę w porządku serwerek. Miła atmosfera, zdrowa rywalizacja, wspaniali gracze. Czuwająca nad całym przedsięwzięciem i przede wszystkim aktywna administracja doskonale wywiązuje się ze swoich obowiązków. Szczerze polecam.

Opublikowano

A więc do życzeń świątecznych i ja się dołączę, ale wracając do tematu w porównaniu do niektórych serwerów na których grałem jest to dobrze zadbany serwer, nie mówiąc o poziomie gry jaki narzucają sami gracze, do tego dochodzi ogarnięta administracja od której zawsze można się czegoś dowiedzieć i ogólnie jest przyjemnie :)

Polecam D3xtorus :P

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał. Taki spoiler.

A więc jestem Luzaq i gram na tym serwerze od bodajże końca pierwszej edycji.

Na serwie panuje miła atmosfera i pełno ludzi w diax zbrojach*... ale już mówiłem że nie będę się rozpisywał.

A więc zapraszam.

*V.I.P. jest tani więc no właśnie, pełno ludzi skąpanych w diamentach

Opublikowano

Gram tu dosyć długo i stwierdzam, że serwer jest naprawdę warty polecenia. Sama zaczęłam na tymże serwerze i nie wyobrażam sobie grać na innym.

Można tu miło spędzić czas i (wiem z doświadczenia) poznać wielu wspaniałych znajomych :). Od zawsze mile witano tu nowych graczy i wszyscy starają się, aby grało się dobrze i bezproblemowo.

Rekincraft jest dobry dla osób lubiących rywalizację, często były organizowane turnieje i pojedynki.

Administracja bez zarzutów, spełnnia swoją rolę, pilnuje kultury, pomaga graczom. Godna pochwały ;)

Reasumując, gorąco zapraszam wszystkich do grania na tym serwerze :)

Nowicjusz
Opublikowano

Najlepszy serwer :) Nigdy się na nim nie nudzę, a gram tu od początku. Fajna atmosfera, gracze i bardzo aktywna, miła administracja. Świetne eventy, budowle itp. Zdecydowanie polecam :)

Opublikowano

7_59998653119856938821.png

Gorąco zapraszam wszystkich na nowo otwarte forum GamesCenter.pl!

Na forum można znaleźć między innymi informacje ciekawostki i porady o grach takich jak:

• Metin2,
  • Minecraft,
  • League of Legends,
  • World of Warcraft,
  • Counter Strike
  • i wiele więcej.

Nie zabraknie także recenzji i nowości ze świata gier. Forum jest postawione na płatnym skrypcie IP.Board i wyposażone w shoutboxa na długie zimowe wieczory. Styl i wygląd czeszący oko, prosty, nieskomplikowany system działów, w którym każdy się połapie, oraz działy takie jak grafika czy pogaduszki, w których użytkownicy mogą pochwalić się swoimi pracami i porozmawiać nie tylko na tematy gier.

Jeszcze raz, serdecznie zapraszamy na forum, na którym każdy znajdzie coś dla siebie!

Znawca
Opublikowano

Serwer taki średni.

Ale grać się da :)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...