Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Xbox 360+kinect

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie jak nie wiedziałem co kupić do 700 zł? Teraz pomyśląłem, że za 700zł mogę kupić jakiegoś używanego xboxa360 z kinectem na allegro, a więc prosze o spis fajnych gier na kinecta i na samego xboxa.

Nie wiem czemu pisało tam na allegro, że xbox,kinect skoro gdy wszedlem w ten produkt to w zestawie nie było nic napisane o kinect.Tak sobie pomyślałem, że mógłbym z bratem kupić xboxa z kinectem, ale ile by kosztowało najtaniej?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

kolo 700 zl kupisz dobry sprzet:]

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

700 zł? Coś ty. Za taką cenę można kupić używany sprzęt, który po jakim czasie się zepsuje. Radziłbym ci dołożyć te 400-500 zł i kupić coś porządnego.

Opublikowano

Najlepiej napisz to w dziale "Microsoft Xbox" wtedy otrzymasz najwięcej odpowiedzi :D

Ale na pewno nie kupisz za 700zł xboxa z kinectem który będzie działał więcej niż miesiąc.

Opublikowano

+Dodam od siebie wiem już, że prosisz o zamknięcie ale lepiej napisz na jakimś porządnym forum na PW dam ci linka z Xbox360 tam ludzie się znają zajebiście nie ma dzieci ludzie po 30lat+ napewno cię w ciula nie zrobią ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...