Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poszukuję administracji na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam serwer ,który stoi już kilka miesięcy ,ale ostatnio administracja się skłóciła ,każdy poszedł we własną stronę. Poszukuję więc ludzi ,aby reaktywować serwer. Stoi on 24/7(hostowany na wydajnym serwerze w serwerowni).

IP:s1.huecomundo.pl

Można się ze mną skontaktować na PW ,w temacie poniżej ,GG:16047412 lub Skype:gibonziom.

Szukasz taniego i dobrego serwera? Click na sygnaturę:

whmcslogo.png

Opublikowano

Hmmm...Mógłbym zostać adminem i chętnie ci pomóc :) Poniżej znajdują się moje informacje co i jak ze mną :)

Lat:14

Mutacja:Tak

Doświadczenie w grze: od wersji 1.7.3 CAŁY CZAS PRAKTYCZNIE NA MULTI SPĘDZAM CZAS.

Czy byłem kiedyś adminem lub moderatorem:Tak byłem.Byłem znany pod nickiem xCarn,TheGajda i byłem bardzo dużo razy adminem(jakoś 3,4 razy)i moderatorem(z 6 razy?)

Komędy:Znam na 80% zawsze mogę się douczyć

Ts3:Tak

GG:(założę :D)

Mikro:No raczej :P

Dlaczego ja?:Zawsze pilnuje porządku na serverze i przesiaduje dziennie ok 4-5H(oprócz świąt(wiadamo żeby nie robić wochy nie :P))Ma bardzo duże doświadczenie miałem 3 serverki 2xFrakcje i 1FB.Tak jak pisałem.Pilnuje porządku oraz jestem bardzo wrażliwy na brak kultury i bardzo mnie to wkurza więc myślę że właśnie kogoś takiego potrzebujecie,i jeśli już dołącze to zostane do końca :)

P.S. Proszę o rozpatrzenie takiego owego mojego podania na Adma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...