Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SuperWorld: Skyblock [24/7] [Dedyk] - Ciekawe pluginy i nagrody!

ProTeza11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że fajny serwer będzie :)

Podanie na KidModeratora:

Nick: Mr_Kuniek

Mikrofon: Oczywiście.

Teamspeak3: Oczywiście.

Bukkit/Pluginy: Tak, tak.

Dlaczego Ty, a nie kto inny?: Dlaczego ja? Hmm... Znam 99% komend pluginów takich jak: Essentials, WE, WG itd... tych najważniejszych. Miałem bodajże około 10 swoich serwerów, których już nie ma, bo pieniądze na to nie pozwalają :) No i co by tu jeszcze napisać... byłem z... 3 razy adminem, 2 razy moderatorem na jakiś tam serwerach. No i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Keesh?.

Opublikowano

No dobra, to o której start ? Bo nie mogę się doczekać !!! Proszę podac dokładną godzinę startu, stronę serwera !!!!!

Nick w grze : Ghinter

Pozdrawiam Ghinter

Opublikowano

Tak jak powyżej napisał kolega, był to tylko planowany start. Naprawde cieżko otworzyć w tak szybkim czasie serwer, dlatego musicie uzbroić się w cierpliwość. Jak można zauważyć po edycji mojego postu serwer zostanie wystartowany już na początku stycznia! Dokładną date oraz godzine podamy, wkrótce - po nowym roku. Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Nick: gasacz

Mikrofon: Posiadam całkiem dobry pojemnościowy mikrofon, brak szumów czysty głos

Teamspeak3: Również posiadam, nawet własny serwer

Bukkit/Pluginy: Oczywiście że tak, bukkitem zajmuję się od ok. roku. Dobór, szukanie, konfiguracja i obsługa nie stanowią dla mnie problemu

Dlaczego Ty, a nie kto inny?: Ponieważ mam doświadczenie, ambicję i masę wolnego czasu. Posiadam również znajomych, o podobnych umiejętnościach, z którym tworzymy zgraną paczkę ludzi potrafiącą bardzo dobrze zadbać i wypromować serwer

Opublikowano

No dobra nowy rok już jest i co z IP i stroną główną ? Jakoś ja jej nie widzę, nie ma żadnego info. Proszę o jakieś informację !!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...