Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Backpack

lov3e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. W jakim miejscu mogę znaleźć medium bądź large backpack.? Bo te 4 sloty wolnego miejsca to dla mnie stanowczo za mało .;/ Nie chodzi mi o to, gdzie na 100% jest plecak, tylko w jakich miejscach się pojawiają ( oparte na waszym doświadczeniu) etc. Z góry dzięki.

Opublikowano

Dzisiaj chodziłem po serwerach wylogowując się w takim wielkim białym budynku bez okien. Było to w Crystal Lake resort taka "duża" wioska jak na tamte tereny. Jestem nowy w tą grę ale na 3 serwerach łącznie znalazłem 3 pistolety, 5 magazynków, 2 średnie plecaki. Możesz też odwiedzić domki obok i na przeciwko bank oraz sklep. :)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Już znalazłem jeden idąc prawą górną drogą, w miejscu oznaczonym numerkiem 70 bodajże. Mały wypadek samochodowy, a large backpack, akm z 40 ammo, jericho i lornetka się znalazły. ;D

Opublikowano

teraz póki święta to można łatwo znaleźć plecak mikołaja ;p ma on 50 slotów, dużo osób go ma więc wystarczy zapolować, ja dzisiaj z 1 kolesia 3 takie plecaki dropłem i z 15 broni ;d

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Polecam iść do "Tunelu" Niedaleko Mountian Rest Stop, tam można znaleźć nawet 3 large, troszkę broni i lornetki :)

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...