Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mag czy Kapłan

SpaceGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku chciałby wam życzyć wesołych i pogodnych świąt ale przejdzmy do tematu mam do was pytanie ponieważ dawno nie grałem w 4 story a teraz wracam kim polecacie grać

najbardziej chciałbym zagrać magiem lub kapłanem ale nie znam ich atrybutów itp. Wiec pytam się was mag czy kapłan za odpowiedzi oryginalnie Likuje.

spacegamingsugnature.jpg

Opublikowano

Ja gram magiem na 4story EG. Chociaż nie ogarniam go szczerze ale PVP wygrywam :D z 50lvl'ami a mam 29 :D

Opublikowano

Moim zdaniem, lepszy jest jednak mag. Mag ma dobre skille do PvP, lecz Kapłan potrafi zaklinać moby i buffuje. Kapłanem możesz sobie pograć, jak już znudzi się tobie mag, bo magiem jednak lepiej się expi i jest lepszy w PvP. Wszystko zależy od tego czy grasz z kolegami i czy lubisz bardziej stać w tyle, czy bardziej na przodzie :).

184474_524244607594456_79800903_n.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak najbardziej polecam Maga

Ponieważ ma stuny , szybko ładujące się stuny ponad to duży dmg :3

minusem jest to ,że składa się jak papier ;d i nawet set 22 dużo nie pomaga na magu ;d

jeśli chodzi jednak o kapłana

to jest to postać najczęściej stojąca na tyle , lecząca , buffująca

dokładniej jest postacią do ratowania dupy :)

ale zdarzą się przypadki gdzie grają ludzie którzy grają kapłanem włącznie dla siebie , i tylko sobie ratują dupę ;d

ogólnie kapłan ma duże aoe + pare leczeń + bańki , potrafi być naprawdę groźnym rywalem :D

ale myśle ,że magowi nie dorówna :D

więc wybór jest prosty :

Mag - nabijanie Po , Dobry w pvp ,

Kapłan - ratowanie dupy : >

zależy wszystko od cb , zależy w jaki sposób chcesz grać :3

bo tak jak napisałem wyżej , zdarzają się przypadki w których inni gracze nie grają tak jak większość

tylko grają dla siebie , broniąc swojego tyłka ;d

bleach%20tag.png
Opublikowano

Nie będę się rozpisywał, jeśli lubisz grać postacią która kosi wszystko co się rusza - Mag.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...