Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakieś atrakcje na święta?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Będzie coś ciekawego na święta poza klasycznymi skinami i tymi świątecznymi? :P Może jakieś 2x IP przez 2-3 dni, albo cokolwiek :) + Pytanie czy ta mapa zimowa jest już dostępna ? Jeśli tak to ja nie trafiłem na nią w ogóle. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Co do mapy to do niestandardowych bo tak ogolnie to nie

Wiemy tyle co ty czyli nic obserwuj strone lola tam jedynie znajdziesz pewne i szybkie info bo nikt ci nie wywróży czy coś moga dać

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Narazie nic innego się nie zapowiada może na fb takiego morrelo znajdziesz coś ale wątpie , może coś ciekawego mają zaplanowane na nowy rok?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jedyne na co możesz liczyć to na kolejne skórki w IS....

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Najgorsze jest to, że jak czytałem to rok temu od 21 chyba do 9 stycznia jak się kupiło dowolną metodą RP to dostawało się 300 dodatkowych + było te 400 jeszcze na święta.. Już bym nie miał żalu, bo RP do tej gry jest nie potrzebne, ale oni nas trochę olewają.. Trochę to MAŁO powiedziane. Rok temu były takie upominki i bonusy na święta + na urodziny, a w tym roku? Urodziny jakoś przeboleliśmy, bo siedzieli cicho a w święta na razie też lipa.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...