Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer minecraft 1.4.6 Szukamy ludzi

chmiel78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chce zapowiedzieć nowy serwer minecraft 1.4.6 serwer ten to będzie survival i survivalgames więc zapraszam chce powiedzieć też ze szukam ludzi dokładnie ekipy do prowadzenia serwera a najbardziej szukam kogoś kto umie pisać pluginy zgłoszenia do np admina itp wysyłamy na email: [email protected]

To co ma się znaleść na zgłoszeniu

Imię

Kim chcesz być

Opis o sobie

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

Wiek 17

Imię Ala

Kim chcesz być Administatorem

Opis o sobie Nazywam się Ala. Mam 17 lat mieszkam w Krakowie. Chcialabym zostac administatorem. Znam się na tym poprawnie piszę, mam dobry kontakt z graczami

jestem miła i nic mi nie brakuje. Lubie takie nowo powstale serwery :) W sprawie podania pisac do mnie na GG: 45263008 lub pw tutaj.

Opublikowano

Imię : Sebastian

Kim chcesz być : Moderatorem

Kontakt : Skype : Sebastian.wrobel77

Email - 1 [email protected] 2 [email protected]

Opis o sobie : Lubie bardzo Minecrafta , Gram juz od wersji 1.8.1 beta , Tez lubie terraria , ale zabardzo w nia nie gram :D

Proszę Szybko Odpisać.

Opublikowano

Imię: Kacper

Kim chcesz być: Moderatorem

Opis o sobie: Zajmuje sie Grafiką komputerową pisze pluginy lub je przerabiam i myśle ze sie nadam ;]

EDIT+ umiem robic forum badz je programuje szablony

Opublikowano

Imię : Adam

Kim chcesz być : Administratorem

Opis o sobie : Hej, jestem Adam (mój nick w Minecrafcie to AdamPL) interesuję się piłką nożną i Minecraftem gram już od wersji 1.6.6. Doskonale znam najróżniejsze pluginy. Pochodzę z Płocka. Jestem dla graczy miły dla wszystkich tak samo , ale nie dam itemu jeżeli ktoś napisze ,,Adminie daj itemy" powiem że, jeżeli zasłużył na te itemy to sam je zarobi :)

Pozdrawiam

Aweliox10/AdamPL(Minecraft)

Opublikowano

Imię: Daniel nick Zaduszny

Kim chcesz być: chce byc administratorem lub modem

Opis o sobie: Jestem osoba ogarnieta znam sie na pluginach chetnie pomoge w problemach graczy. Mam takze too many items w ktorym moge zrobic spawner potworkow jaki tylko bede chcial. Mam nadzieje ze mnei wybierzecie moj skype to : Zaduszny

Opublikowano

Imię: Kacper

Kim chcesz być: Moderatorem

Opis o sobie: Zajmuje się Grafiką komputerową pisze pluginy lub je przerabiam i myślę ze się nadam ;]

EDIT+ umiem robić forum bądż je programuje szablony

Witam nie napisałem na pw bo nie mogłem wszystko podam na hamachi bo narazię skype nie podaję id hamachi Komunikator123 hasło 123

Zapomniałem serwer jest postawiony narazię na moim komputerze ale będzie kupiony

@Edit GG:45714408

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

Imię: Patryk

Kim chcesz być: Technik

Hej, jestem Patryk, chcę być Technikiem, ponieważ posiadam w swoich paczkach pluginy Autorskie oraz Spolszczane Autorsko...

Byłem Technikiem na ok. 10serwerach, niektóre są nadal, niektóre upadło poprzez brak opłaceń. Posiadam w połowie swój serwer, z kolegą ze szkoły go prowadzimy, ale mam dosyć siedzenia samemu an nim, ponieważ nie jest jeszcze wybudowany...

Liczę na szybkie rozpatrzenie sprawy i życzę Wesołych Świąt

Kontakt ze mną:

GG: 232317

E-mail: [email protected]

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Imię: Patryk

Kim chcesz być: Technik

Hej, jestem Patryk, chcę być Technikiem, ponieważ posiadam w swoich paczkach pluginy Autorskie oraz Spolszczane Autorsko...

Byłem Technikiem na ok. 10serwerach, niektóre są nadal, niektóre upadło poprzez brak opłaceń. Posiadam w połowie swój serwer, z kolegą ze szkoły go prowadzimy, ale mam dosyć siedzenia samemu an nim, ponieważ nie jest jeszcze wybudowany...

Liczę na szybkie rozpatrzenie sprawy i życzę Wesołych Świąt

Kontakt ze mną:

GG: 232317

E-mail: [email protected]

Witam na pokładzie GG:45714408

@Edit dałem tylko GG bo na GG wszystko podam

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

Imię:Mateusz

Kim chcesz być: Moderatorem/KidModem

E-mail : [email protected]

Jestem miły , ogarnięty i posiadam doświadczenie w Moderowaniu . Posiadałem swój serwer Minecraft 3 razy byłem HeadAdmin , 7 Adminem i 10 Moderatore , a i Kidmodem 5 razy . Mam nadzieję , że wystarczy , aby dostać rangę :)

Pozdrawiam DjAlex ( w minecraftcie )

Kontakt :

GG - 45674462

Skype - zamoj.pl

e-mail - [email protected] lub [email protected]

11-AwardImgIcon-1361145417.png Masz sprawe? Pisz na PW!

Opublikowano

Imię:Michał

Kim chcesz być:Administratorem

Opis o sobie:Nazywam się Michał mam 13 lat. Lubie gotować grać w piłkę nożną itd. Obczajam bardzo dużo pluginów ponieważ sam posiadałem serwer lecz ten kto go opłacał współwłasciciel oddał komu innemu serwer noi chyba tyle starczy. W razie pytań to na skype: lachim518

A tak wogóle jakie ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...