Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota płatna? Czy darmowa....?

Sinerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ostatnio czytanych postow na różnych forach wywnioskowałem iż dota 2 będzie z mikropłatnościami więc do bety dobijać sie nie dobjalem zaczekalem za pełną wersje gry co z tego wyszło a to że gra pobrana itp a wchodze w sklep oraz zakladke doty a tam 13.99euro -> ok. 55zl.... Nic dodać nic ująć i teraz pytania:

1. Czy dota jest płatna?

2. Jeżeli tak to jak moge dostac wersje bądź zaproszenie free to play?

Na gre nie jestem wstanie wydac 30zl+ jeżeli nie grałem w nią i nie wiem tak naprawde jak ona wygląda prosze o szybką odp!:)

Opublikowano

Na tym forum (DOTA 2) góra popacz w temat szukam/oddam klucz tam ludzie oddają klucze za free lub kup na allegro za 7zł

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

podesle ci jedna kopie gry za friczko, gdyz tyle jest ona warta aktualnie i watpie by kto kolwiek dal za nia grosik, oczywiscie omijajac steam store, w ktorym defacto placi sie za sety.

podeslij mi link do twojego stimaczka na pw.

wesolego jajka.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Czyli Dota jest darmowa, ale jeśli ktoś chce mieć jakieś dodatkowe itemki to musi kupić tak?

PS

Ma ktoś kluczyk do oddania ;D?

Opublikowano

Tzn. dodatkowe itemki możesz sam dropić. Tutaj płacisz od razu za sety, które są warte 2-8 euro. Co do klucza, zajrzyj do tematu podpiętego, może ktoś będzie miał na oddanie.

he?

Opublikowano

Tzn. dodatkowe itemki możesz sam dropić. Tutaj płacisz od razu za sety, które są warte 2-8 euro. Co do klucza, zajrzyj do tematu podpiętego, może ktoś będzie miał na oddanie.

Pisałem ^^

A ile kosztuje sam klucz?

Czyli jeśli dobrze zrozumiałem to wszystkie te itemy, które sprzedaje w pakcie steam można samemu wydropić ?

Opublikowano

jezeli ktos kupi gre, rozdawana jak cukierki to serio, osoba kupujaca jest idiota i nie powinna bzykac sie bez gumek.

Jak jesteś takim idiotą, że szkoda Ci 10zł żeby wesprzeć wydawców gry w którą grasz ,to życzę Ci żebyś i na gumki kod wyżebrał.

Opublikowano

/Up

No, no. Widzę matematyka u Ciebie jest na bardzo wysokim poziomie. Gra jest aktualnie w przecenie. 10 euro = 40 zł. Czyli nie za 10 zł, lecz za 40 zł. Przed przeceną = 100 zł. Poza tym, nikt tutaj nie kradnie. Valve i tak trzepie taki hajs na itemach in-game, że tych giftów tyle rozdali, so nie płacz, że pewnie ty wydałeś 100 zł na grę, która kosztuje max. 5 zł ;)

Pisałem ^^

A ile kosztuje sam klucz?

Czyli jeśli dobrze zrozumiałem to wszystkie te itemy, które sprzedaje w pakcie steam można samemu wydropić ?

Klucz kupisz do 10 zł na allegro, albo spytaj się jakiegoś kumpla czy nie dostał. Poza tym, tak, te itemy (chyba wszystkie) możesz wydropić grając gry, lub wymieniając się z innymi.

he?

Opublikowano

/Up

No, no. Widzę matematyka u Ciebie jest na bardzo wysokim poziomie. Gra jest aktualnie w przecenie. 10 euro = 40 zł. Czyli nie za 10 zł, lecz za 40 zł. Przed przeceną = 100 zł. Poza tym, nikt tutaj nie kradnie. Valve i tak trzepie taki hajs na itemach in-game, że tych giftów tyle rozdali, so nie płacz, że pewnie ty wydałeś 100 zł na grę, która kosztuje max. 5 zł ;)

Klucz kupisz do 10 zł na allegro, albo spytaj się jakiegoś kumpla czy nie dostał. Poza tym, tak, te itemy (chyba wszystkie) możesz wydropić grając gry, lub wymieniając się z innymi.

Kolega ma rację :)

Natomiast tu sie robi dużo spamu myślę że chyba wszystko zostało wyjaśnione i wystosowuje prośbę do autora żeby napisał do moderatora o zamknięcie tematu

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Jak jesteś takim idiotą, że szkoda Ci 10zł żeby wesprzeć wydawców gry w którą grasz ,to życzę Ci żebyś i na gumki kod wyżebrał.

Widze, ze nie ogarniasz o co kaman. Kupujac gre na allegro badz innym gownie, gdzie trzecia osoba jest sprzedawca, nie wspierasz valve. Kupujac zas gre na steam store, gdzie owa kosztuje defacto 20 funtow, wspierasz valve, ale nie kupujesz gry itself, placisz za ITEMY. Radze czytac post za postem, wtedy zrozumiesz.

Gra byla, jest i bedzie f2p. Free to play. Valve nie jest najarane na kase, nie jest.

Nastepnym razem zrob lekki research zanim chapniesz slowem. Ty nawet nie wiesz jakie sa ceny na storze steam, wiec z czym ty do mnie wyskakujesz?

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...