Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Działa komuś m2bob?

sancarl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jezeli komus dziala m2bob i muglby mi go wyslac w paczce na gg pisac ( 39187689)

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

M2Bob jest płatny, nikt Ci nie udostępni, nawet jeżeli to nie masz konta, więc sobie nie pograsz.

Opublikowano

zgadza sie

nie wylaczaj kompa to bedziesz smigal na free ;P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tak, ale wystarczy, że internet Ci się rozłączy, albo kompa wyłączysz i już masz po wersji free.

Opublikowano

Pogracie sobie do patcha... Ja też :P

Po patchu update będą mieli tylko użytkownicy premium :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano
Zajerestrowalem sie teraz na stronce to ja tez mam premium na 2 dni czy nie ?

Do końca dnia dzisiejszego.

Opublikowano

Do końca dnia dzisiejszego.

jak zarejestrował DZISIAJ konto czyli założył nowe to nie ma premium na 2 dni premium jest wtedy gdy konto było założone o wiele wcześniej niż aktualizacja była :)

Opublikowano

Tak, ale wystarczy, że internet Ci się rozłączy, albo kompa wyłączysz i już masz po wersji free.

No niestety mi też działa a wyłączyłem go przez przypadek i dupa już nie działa..

2401477507.png\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...