Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] New tank premium USA free

Sakines.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy ten czołg jest na zawsze ? czy na okres świąt i sylwestra ? i czy wam się podoba

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Wykurwisty czołg. 1 bitwa już mi się spodobał. Co ważniejsze, już wcześniej planowałem kupno jakiegoś złomka niskiego tieru za kredyty, by doszlifować taktyki (cóż, na newbie to najlepiej, bo są nieprzewidywalni, a doświadczeni to ciągle jadą tą samą drogą.) Po za tym fajnie patrzeć jak nowi rozwijają swoje konta ;) nie wspominając, że w ciągu kilku minut można zarobić 3-4 fragi :P

6,5k kasy to nie taki zły wynik jak na 2 tier. Po za tym czołg przyjemny więc można troszkę dorobić. Co prawda to się nie umywa do 40k z typa 62, ale cóż, gra to zabawa, a ten czołg to dostarcza.

Lajcik macie ode mnie, bo gdyby nie wy to bym nie wszedł do gry dziś :P

Opublikowano

Lajcik macie ode mnie, bo gdyby nie wy to bym nie wszedł do gry dziś :P

To się wchodzi na stronę główną WoTa....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A co przeszkadza Ci to? Bd wchodził kiedy bd chciał

Mi to nie przeszkadza, ale teraz wszystkie info skopiowane ze strony głównej będą lądowały w koszu, bo to zwykłe kopiowanie ze strony WoTa.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A co przeszkadza Ci to? Bd wchodził kiedy bd chciał

Może on cie nie chce zmuszać ale zaprasza do odwiedzania ja również przyłączam się do tego i zapraszam cię na stronę główną często są newsy a na kanale na yt poradniki opowiadające o czołgach i pokazujące taktyki do zastosowania dla nich ich słabe punkty i mocne strony , pokazują jak grać i często to się sprawdza w grach.Dodatkowo można przegapić promocje np. na złoto albo konto premium.Na stronie jest zawsze dużo news i eventów.

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza, ale teraz wszystkie info skopiowane ze strony głównej będą lądowały w koszu, bo to zwykłe kopiowanie ze strony WoTa.

Jezu to jego sprawa, a ty zawsze musisz kogoś wkur***ć piszesz bezsensowne komentarze i nabijasz sobie posty.. pozdrowienia.

czołg schodzi za 150k kredytów, lecz ja go nie sprzedałem, kiedyś sprzedałem tetracha i t127 i żałuję. premium jak premium, opłaca się go mieć w garażu, mimo że zarabia tylko 10k na bitwę.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Flap to może nic nie wrzucajmy na forum, ani newsów z innych gier, ani hacków, bo da się wszystko znaleźć wpisując to w google? Nie wiem też co na tym forum robi spis modyfikacji, przecież są inne strony na których są umieszczane mody. Najlepiej nic nie wrzucajmy na forum, zamknijmy je i będzie wszystko ok. Dzieki na info, bo nie wiedziałem, że rozdają premium czołgi za darmo.

Opublikowano

Flap to może nic nie wrzucajmy na forum, ani newsów z innych gier, ani hacków, bo da się wszystko znaleźć wpisując to w google? Nie wiem też co na tym forum robi spis modyfikacji, przecież są inne strony na których są umieszczane mody. Najlepiej nic nie wrzucajmy na forum, zamknijmy je i będzie wszystko ok. Dzieki na info, bo nie wiedziałem, że rozdają premium czołgi za darmo.

W spisie będzie podana strona World of Tanks i tam sobie wchodźcie i patrzcie eventy, bo jesteście gorsi niż dzieciaki nie potraficie sami wejść na stronę WoTa......

Nikt nie będzie murzynem i za was nie będzie tego sprawdzał.

Jezu to jego sprawa, a ty zawsze musisz kogoś wkur***ć piszesz bezsensowne komentarze i nabijasz sobie posty.. pozdrowienia.

czołg schodzi za 150k kredytów, lecz ja go nie sprzedałem, kiedyś sprzedałem tetracha i t127 i żałuję. premium jak premium, opłaca się go mieć w garażu, mimo że zarabia tylko 10k na bitwę.

Informuje go jak i wszystkich przeglądających temat, ale jeżeli dla ciebie, to "Nabijanie postów", to pozdro ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano
W spisie będzie podana strona World of Tanks i tam sobie wchodźcie i patrzcie eventy, bo jesteście gorsi niż dzieciaki nie potraficie sami wejść na stronę WoTa......

Nikt nie będzie murzynem i za was nie będzie tego sprawdzał.

Tak więc usuń cały spis modyfikacji i podaj jedna stronę na której są modyfikacje i można je znaleźć. Usuń wszystkie linki do poradników, bo przecież jest wyszukiwarka na forum. Widać, nie można tutaj nic wrzucić, nie można innych poinformować o promocjach, bo wszystko pisze gdzie indziej i można znaleźć te informacje gdzie indziej.

Opublikowano

Tak więc usuń cały spis modyfikacji i podaj jedna stronę na której są modyfikacje i można je znaleźć. Usuń wszystkie linki do poradników, bo przecież jest wyszukiwarka na forum. Widać, nie można tutaj nic wrzucić, nie można innych poinformować o promocjach, bo wszystko pisze gdzie indziej i można znaleźć te informacje gdzie indziej.

W spisie mody nie są tylko z jednej strony tylko z wszystkich stron.

Poradniki, to co innego, bo opcja szukaj nie działa tak jak powinna.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mam pytanko ... Trzeba wejść do gry żeby mieć ten czołg czy można jakoś inaczej bo nie mam dostępu do wota a czołg chciałbym dostać...

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

ludzie, przecież nawet do gry możesz wejść za miesiąc i dostaniesz ten czołg (tak myśle)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

ludzie, przecież nawet do gry możesz wejść za miesiąc i dostaniesz ten czołg (tak myśle)

To czytaj newsa TYLKO DZIŚ MOŻNA DOSTAĆ TEN CZOŁG.

A co do samego czołgu, to jest zajebisty :D

Mobilność super, działo też dobre, magazynek super, mały, dobrze się kryje.

UWAGA KUPCIE MU ZAŁOGE NA 75% INACZEJ NIE DA SIE GRAĆ.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano
Może on cie nie chce zmuszać ale zaprasza do odwiedzania ja również przyłączam się do tego i zapraszam cię na stronę główną często są newsy a na kanale na yt poradniki opowiadające o czołgach i pokazujące taktyki do zastosowania dla nich ich słabe punkty i mocne strony , pokazują jak grać i często to się sprawdza w grach.Dodatkowo można przegapić promocje np. na złoto albo konto premium.Na stronie jest zawsze dużo news i eventów.

Teraz to lepiej zabrzmiało :P. Taktyki wolę sam "odkrywać" bo to daję lepszą zabawę xD. Na YT rzadko zaglądam, bo mam neta na limit, a YT dużo go zużywa. Rzadko zaglądam na główną WoTa bo często po prostu zapominam i nie zawsze mam czas by w ogól tam zajrzeć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...