Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Od jakiegoś czasu mam gierkę,Lionheart i gram w nią na MP i tu pojawia się moja prośba,mogłby ktoś,kto posiada tę gierkę posiedzieć troszkę i spróbować zrobić jakiegoś hacka na atrybuty podstawowe(zwinność,siła,percepcja...)?

Szukałem w internecie i nie znalazłem, więc czy ktoś mógłby takowy zrobić?

Byłbym bardzo wdzięczny osobie,która by mi pomogła.

Z góry thx dla każdego,kto mi w tym pomoże.

Opublikowano

gra przez neta nie ma sensu,zapisują > i importują się między serverami jedynie gołe postacie,te żeczy które zdobyliśmy na 1 servie nie mają znaczenia na drugim...bez sens :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mam ci za to płacić?Zrobić cheat'a na wszystkie czary i atrybuty typu walki wręcz na 300 poziom to potrafie Cheat Enginem.

Jesteś Global Modem i ty "kurwa" za przeproszeniem chcesz coś ode mnie za cheat'a,który powinien być za darmo?MPCForum=Multi Player Cheat Forum,sama nazwa strony mówi,że cheat'y powinny być tutaj podawane...Nie rozumiem cię człowieku,czy każdy Polak to najgorszy skurwysyn?Ludzie dajcie spokój.

Opublikowano

Sorki,poniosło mnie.

@Down

Bana to ty powinieneś dostać za offtopic i nie pisz takich bzdur,żeby się upodobać moderatorowi. :/

A tak poza tematem,wiem,że mnie poniosło i szczerze przepraszam za to!

Opublikowano

jA TO BYM CI JUZ BANA Wsadzil jak nic . !!!!!

jak ktos ma prywanego cheata i pisze ze jest cos wart bo siedzial przy nim jakis czas by go zrobic

to zaden lamus niebedzie wyskakiwal z takimi textami jak ty . qrwa sie przyzwyczajili ze wszystko jest za darmo .

a tak sie sklada ze platne zawsze beda naj i beda dzialac naj .

tyle co mialem do powiedzenia .

i mozecie sobie myslec co chcecie o mnie i tak mam to .. ja swoje zdanie mam i niezmienie go .

Dodam jeszcze poczytaj swoj 1 post i zobacz ze tam Prosisz o jakikolwiek przejaw zainteresowania itp ..

a pare linijek nizej robisz z siebie ... szkoda gadac .

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...