Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Exp głownym kontem m2bob

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż chce wbić głównej postaci 40lvl. Mam poziom 36. Nie wiem gdzie zostawić konto żeby było bezpiecznie ? Eq mam już bardzo dobre więc trochę się martwię, ale co chwile będę zerkał na konto czy nikt filmu nie nagrywa czy coś. A po logach raczej bana nie dostana prawda?

Opublikowano

Exp gdzie chcesz, większość ludzi nie nagrywa nic bo im się nie chce. Polecam ci expić na Bo (jeśli masz boja) jeśli nie to na pustyni.Wbij sobie na ch4,3 i graj :>

Opublikowano

Nikt filmów nie nagrywa kolego.Masz sporo funkcji np. "Kiedy dostaniesz wiadomość od gm wyłącz bota".Jeśli chcesz na 100% to w m2bobie jest chyba takie coś "Jeśli spotkasz gracza zmień ch". Więc do koloru do wyboru. Raz w życiu przez 3lata grania dostałem bana za fishbota, a tak to full dropki na farmbocie , główną expie na lvlbocie i jest good ;D

2z50k9j.png
Opublikowano

@UP

Farmbot

To jest chyba najfajniejsza opcja naszego bota. Po ustawieniu trasy bot goni po niej na okrągło i bije: metiny, bosy, rudy (zależy co ustawimy).

-Okej więc stajemy w danym miejscu (np m1 koło tp do m2).

-W bocie ustawiamy częstość stawianych punktów na mapie (polecam 10-20).

-Klikamy starr i lecimy jakąś trasę,najlepiej po całym m1 by łapał z każdego miejsca metiny.

-Pod koniec dobiegamy blisko miejsca początku i klikamy stop.

-Teraz po niżej nadajemy nazwę tej trasie by co włączenie nie trzeba było robić nowej, np: Miasto 1.

-Jeszcze niżej wybieramy ten zapis (Miasto 1)

-Teraz dalej w 3 zakładce ustawiamy jak chcemy, co ma bić, można przedział lvl bosów i metinów.

-Dalej możemy dać oddawanie expa do gildi, pocenie itp.

-Dalej pick up, ja mam zawsze range, zaznaczone podnoś tylko ignorowane przedmioty i mam tam wybrane księga umiejętności oraz kd +3/4.

- Reszta to sprzedaż itemków, anty ban oraz dodawanie statusu.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Exp tam gdzie jest dużo mobków a mało ludzi tam przebywa. Staraj się odpisywać na szepty

Opublikowano

Zablokowałem możliwość szepta i ustawiłem tak że jak jakiś gracz się pojawi to reloga moje konto ;)

Już, ktoś napisał żebyś nie blokował szeptów bo napiszą i odrazu BAN. Powiem, ci tak może ci się poszczęści i nie dostaniesz bana ale może być tak że dostaniesz go za tydzień (oni mają chyba 14 dni).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No okey nie będę blokował, a wie ktoś może czy w bobie idzie ustawić funkcję że jak ktoś pisze to on odpisuje ?

Opublikowano

#topic

Ale niby dlaczego nie blokować??? W metinie jest opcja zablokuj szept więc o co się boicie??

A wie ktoś kiedy włączą boba? Pewnie patch na s 17-26 wgrywają. Mi to wisi bo gram na serw 3

Edit

Żeby odpisywał... To może być kiedyś tylko w wersji premium tak myśle :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zablokujesz szept nikt nie bedzie mogl do Ciebie szepnac nawet GMem , a jak zobaczy ze bocisz to ban, jesli ustawisz opcje w bocie ,,wylacz jak GM szepnie'' i masz wlaczony szept i GM szepnie to sie wylaczy , logiczne....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...