Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hack na konto.

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Dzisiaj grałem sobie po południu ostatni mecz, próbuję się logować teraz i błąd nieprawidłowe dane, próbowałem kilkanaście razy, aż w końcu znajomego obudziłem czy żadnych psikusów mi nie robił- nie. Na maila też nie odzyskam - nic nie dochodzi, jak by mail zmieniony. Miałem pisać ticketa, ale fakt jest taki, że w maju zakupiłem te konto na allegro i nie wiem czy pisać im prawdę czy ściemniać bo np. data kiedy założyłeś swoje konto. Nie możliwe w 100% że ktoś ze znajomych mi to zrobił. Dziwne, że maila mi zmienili bez problemu. Miał ktoś taką sytuacje? Hacknięte konto z 2 ręki?

Opublikowano

mialem podobnie tylko w innej grze... ale tu raczej nikt odzyskac Ci nie pomoze , pisanie na sup tez raczej malo da

Opublikowano

Dobra, spróbowałem z supportem podałem im sporo szczegółów między innymi ostatni zakup rp dokładna data, sposób płatności. Tydzień temu skórkę se kupiłem to też im napisałem. Dałem chyba jakąś płatność sprzed miesiąca. Jeżeli to on to fakt nic z tym nie zrobię, qrwa nigdy więcej konta na allegro skurwiele, a pół roku temu kupione. Szkoda sporo czasu na tej grze spędziłem 20coś skinów kilka legendarnych 950win i chyba 98 champow :/

Opublikowano

Może po prostu masz key'a na komputerze? Zrób skan i zobacz, wtedy napiszesz do riot'u, że masz złośliwe oprogramowanie i może jakoś wybrniesz z tej sytuacji.

Tylko nic nie mów, że kupowałeś to konto...

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...