Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń +3?

teku1523

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś każde bronie miały wersje elite jednak uznali ze są one za dobre więc je zajebali. Nie mogli zabrać czegoś kto coś kupił sobie na stałe więc w zamian dali im bronie +3 taka rekompensata za znerfienie tamtych. Nie zdobędziesz juz jej.

Opublikowano

nie masz szans już na jej zdobycie tak jak napisał UP

i tak ona jest w jakimś tam stopniu ulepszona choć i tak m95 nie jest jakieś boskie :)

YAY

Opublikowano

Gdy była beta można było kupić broń (k.k) broń ta daje +3 do każdego atrybutu tzw zasię dmg itd :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

@Up co ty pierdolisz -,- ?

M95 +3 ma takie same staty jak kiedyś... czyli nie potrzeba dodatków ani nic. To tak jak M95 ES

OndteAw.png
Opublikowano

proponuje zrobić porządny temat i go podpiąć co to jest broń +3 bo przynajmniej raz w tygodniu ktoś robi taki temat i można temu zapobiec

Opublikowano

proponuje zrobić porządny temat i go podpiąć co to jest broń +3 bo przynajmniej raz w tygodniu ktoś robi taki temat i można temu zapobiec

tak najlepiej jest ograniczyć ruch w małych działach do minimum

@top co tu up dałem

Opublikowano

Broń +3 to była broń elite czy veteran (i tak nie wiem) i miała powiększony magazynek i zadawała większe obrażenia.

Tu masz przykładowe porównanie: http://bfp4f.alchemical.ch/en/_/dc41d95972f3128ee799c513251d8d55de34a3cc4e05cab082b2dff00e099fa2

Zastanawia mnie dlaczego broń szturmowa ma takie małe magazynki 20naboi to cholernie mało zważywszy na to że w innych grach fps broń ma 30 naboi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...