Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2.4.3] Theatre of Dreams

maxi19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Realm TBC Polskiego ToD'a w przyszłym roku 2013 1 stycznia

przejdzie wipe bazy postaci oraz reset contentu.

Do opieki nad realmem zostaną przydzielone osoby, które będą

moderować rozgrywkę na serverze. Wszystkie instancje są

oskryptowane i mają być w dalszym ciągu "dopieszczane" przez

powołane do tego osoby. Server ma 7-letnią tradycje i był jednym z

najlepszych w Polsce swojego czasu konkurował z Hellgroundem. Vmapy

działają na całym świecie nie tylko instancjach i lokacjach

raidowych.

Więc jeśli znajdą się chętni do gry na gotowym dobrze działającym

serverze, którzy chcą zacząć zabawę z TBC od Kara aż do SWP to

zapraszam. Uważam że będzie to pozycja godna uwagi, która na pewno

nie padnie przez długi czas.

Strona:

http://www.theatreof...dex.php?id=news

Forum:

Realmlist : set realmlist 213.17.153.12

Typ servera: RP/PVE z możliwością wyłączenia world pvp

Rate Xp: x1

Rate Xp Quest: x1

Drop: x1

Gold: x1

Profesja: x1

Honor: x1

Planowana data vipe / startu servera 1 stycznia 2013

Nie jestem członkiem administracji, tylko graczem który publikuje informacje na temat servera.

Opublikowano

ToD na TBC będzie lepiej dopracowany niż na WOTLK, a z tego co słyszę od ludzi na WOTLK, są gotowi wrócić na TBC, bo content na WOTLK jest wprowadzany bardzo wolno.

No i jakaś konkurencja dla HG będzie.

Opublikowano

ToD na wotkl to generalnie moim zdaniem.. to kiszka. TBC u nich miało swój klimat.. Byle tylko ludzie dopisali i będzie dobrze

Opublikowano

Fajny pomysł z tym realmem. Nie wiem tylko, czy znów nie będzie grała tylko garstka ludzi na serwerze.

Klimat serwera tworzą ludzie na nim grający.

Opublikowano

z tego co mi wiadomo, dość sporo graczy z realma wotkl jest zainteresowanych oraz starych veteranów ToD'a. Nie licząc nowych graczy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Start servera odbędzie się jutro po godzinie 16 ( sobota) 19.01.2013

Zapraszam serdecznie spodziewana jest duża ilość graczy.

Opublikowano

jakieś 90 online wieczorami na blizzie... co to za gra.

Do tego taki regulamin serwera, że lepiej się w ogóle nie odzywać w grze, bo za byle coś można dostać bana. Ahh... no i tak administracja serwera. Brak słów.

Opublikowano

jakieś 90 online wieczorami na blizzie... co to za gra.

Do tego taki regulamin serwera, że lepiej się w ogóle nie odzywać w grze, bo za byle coś można dostać bana. Ahh... no i tak administracja serwera. Brak słów.

Najlepsze jest to, że jak zrobisz nawet konstruktywną krytykę, to wychodzisz na hejtera na ToDzie. Innymi słowy. Siedź cicho a będzie ci dane... Ehe fajne mi dane, jak znowu na WOTLK musiałem opuścić gildie, bo był spór o ToDa.

Nie jestem jakimś tam hejterem ToDa z DarkWizzarda, bo po co? Ja od pewnego czasu na privy patrzę z innej perspektywy, wbijam bo chcę, a nie że ktoś mi rozkaże na raid lub co innego. Druga sprawa to na ToDzie chcą byśmy przestrzegali regulaminu, a sama administracja go nie przestrzega, ogłaszając amnestie, nawet dla tych co perma wyłapali, widać że kurczy się WOTLK.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

LUDZIE UCIEKAJCIE Z TODA ! A NOWYM ODRADZAM ZAKLADANIE TAM KONT ! ADMINISTRACJE TODA SZCZERZE COS P..... I TO MOCNO.
Ostanimi czasy odbija panom (paniom tez) z administracji, rozdaja bany na lewo i prawo za nic ( ostanie bany za rzekome ustawianie aren - koles po prostu zbijal MR, albo ban za napisanie posta na forum ze administracja jest niepowazna i bezczelna - okazalo sie ze koles zwracal uwage na ircu ze reklama sie na storonie toda "Nigdy więcej" to jawna sciema i klamstwo dal posta i dostal perma , czy zabanowanie jednej z wazniejszych gildii w ally Ghost Town za.. zapraszam do lektury-

http://www.worldofkrogg.blogspot.com/2013/02/gratulacje.html 

Tod byl dobry kiedys na TBC, teraz to juz tylko CIEN dawnej chwaly.
/xxx

Rozumiem ostrą krytykę, ale reklamę innego serwera tutaj nie chcę widzieć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam :)

odnalazlem to co trzeba :) no wiec ze swojej strony chcialem napisac ze :)

zapraszam jednak na TBC ToD'a mamy juz zgrana ekipke wprawdzie mala :x ale naprawde ogarnietych ludzi potrzeba nam swiezej krwi,by sie rozwijac, pomozemy doexpic zbostujemy insty po q i po itemy pomagamy jedno drugiemu

potrzeba nam ludzi na rozwoj i odblokowywanie kontentu obecnie czeka na nas grul no i ZA ale tak jak pisze brak nam ludzi

obecnie robimy wszystkie hero niecodziennie ale zdarzaja sie dni kiedy mamy po 30 "bojek" ale codziennie robimy cos nie spimy

jesli ktos doexpi to napewno nie bedzie sie nudzil brak nam depsa :x o dziwo :x

naprawde zapraszam robimy cotygodniowe kara i czekamy na nowych graczy ktorzy beda chcieli tylko grac z nami mamy wlasnego ts3

moj nick taki jak w grze

zapraszamy po stronie ally

sorki za podanie gildi :x nie wiedzialem

Opublikowano

Witam :)

odnalazlem to co trzeba :) no wiec ze swojej strony chcialem napisac ze :)

zapraszam jednak na TBC ToD'a mamy juz zgrana ekipke wprawdzie mala :x ale naprawde ogarnietych ludzi potrzeba nam swiezej krwi,by sie rozwijac, pomozemy doexpic zbostujemy insty po q i po itemy pomagamy jedno drugiemu

potrzeba nam ludzi na rozwoj i odblokowywanie kontentu obecnie czeka na nas grul no i ZA ale tak jak pisze brak nam ludzi

obecnie robimy wszystkie hero niecodziennie ale zdarzaja sie dni kiedy mamy po 30 "bojek" ale codziennie robimy cos nie spimy

jesli ktos doexpi to napewno nie bedzie sie nudzil brak nam depsa :x o dziwo :x

naprawde zapraszam robimy cotygodniowe kara i czekamy na nowych graczy ktorzy beda chcieli tylko grac z nami mamy wlasnego ts3

moj nick taki jak w grze

zapraszamy po stronie ally

gildia Knights of the Light

http://www.mpcforum.pl/topic/845010-wazne-zaprezentuj-swoja-gildie/ - Gildie prezentujemy tylko w tym temacie

1373369406-U138092.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

haha widac ze daaaawno tam nie logowales

To co zrobili z WOTLK, nie wróży dobrze realmowi TBC. Ale życzę powodzenia.

Przegrałem tam dwa lata i żałuje...

Opublikowano

nie siedzimy 24-na dobe bo jest nas w gildi 30 ludzi umawiamy sie na jeden dzien w tyg na kara np a hero to zalezy jak jest on-line party to idziemy nie ma populacji +1000 zeby tam siedzieli non stop ludzie wiec jak ktos wkleja z danej chwili ze jest zero online ciekawe z ktorej to bylo godziny

ten server jest raczej dla dojrzalych i wytrwalyuch bo raty x1 na wszystko

Opublikowano

Ja grałem na ToDzie dwa lata, od schyłku TBC do Ulduaru na WOTLK. I ToD niczego nie prezentuje, bo administracja potrafi z byle powodu dać bana, a potem go zdjąć i udawać że nic się nie stało.

Byłem tam bug trackerem, i zasuwałem jak szalony, sprawdzając błędy zgłoszone przez graczy na WOTLK. To wiem jak tam było i jest... Nie wierzę w to, by administracja nagle zmieniła podejście, bo im populacja spada łeb na szyję. Nic dziwnego bo część graczy z ToDa, zauważyłem na Sunwellu, gdzie mają co zaoferować...

Poza tym... Pomysł z realmem TBC jest nie trafiony, ponieważ HG też już się sypie... Zresztą jak każdy polski priv...

Opublikowano

heh ja nie wiem gram na ToD od ladnych paru lat gdy jeszcze im sie nie snilo ze bedzie wotlk i nigdy nie mialem klopotow z administraca powiem wiecej ze czesto pomagali

zapraszam do gry

zbieramy szyki na grula pozniej ssc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...