Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Jak kupić WarZ

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę dużo pytań odnośnie kupna WarZ, więc postanowiłem zrobić poradnik, który to przedstawi krok, po kroku.

1. Wchodzimy na thewarz.com

2. Na stronie głównej klikamy w duży napis BUY.

3. Wybieramy wybrany przez siebie pakiet, i klikamy pod nim Buy now Pay Pal.

4. Teraz wpisujemy swojego maila 2x, akceptujemy regulamin i klikamy Continue.

5. Otworzy nam nową stronę, stronke Pay Pal'a, do której logujemy się na swoje konto.

6. Dalej już raczej będziecie wiedzieć o co chodzi, gdyż później wszystko realizuje się za usługą Pay Pal.

Co to jest Pay Pal ? Jest to takie prowizoryczne konto bankowe, przez które można kupić dużo gier. Wystarczy, że konto załadujemy np. SMS'em i potem przez tą usługę można kupować różne gry.

Pozdrawiam, Connor.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

O kant dupy rozbic taki poradnik, pytania na forum dotycza : nie jak kupic ale w 99% sposobu platnosci, a ty cos niby opisales ale tak naprawde tylko paypal i to jeszcze z mala dezinformacja. Nie idzie doladowac paypal'a z sms !

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Takie może inne pytanie, pare dni temu użyłem passa na 1 dzień od kolegi a tera kupiłem gierke i czy się da na ten sam meil? bo mi wyskakuje, że już zarejestrowane konto jest na meilu, musze na innym zrobić

dobra zrobiłem na innym meilu

fs.png

Opublikowano

Nie da się wysyłać kasy z telefony na paypala. Ten link co znalazłeś °PiooraS° to jest instrukcja do transakcji mobilnych (nie z kompa tylko telefonu).

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...