Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak odebrać prezent - samochód.

GerbiComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakładam , że wiesz , jaki samochód masz do odebrania ;) jak tak , to szukasz go u dilera i zmieniasz styl , czy jak to się nazywa , tam powinna być ikonka z takim prezentem w rogu.

@edit

jeśli nie zadziała to wejdź na strone nfs , zaloguj się i po lewej stronie masz "prezenty(ilość)" klikasz tam i odbierasz , potem wchodzisz do gry i masz ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Skorzystałam ze strony, dziękuje.

Dostałam Porshe i mam pytanie, opłaca się tym jeździć, czy jest coś innego "darmowego", ale lepszego?

Musisz napisać dokładnie model jaki dostałaś bo tak to mogę jedynie strzelać. Porsche na ogół dobrze się prowadzą i mają niezłe przyspieszenie. Powiedz też lepiej pomiędzy czym musisz wybierać.

Tak przy okazji, skąd dostałaś Porsche?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Musisz napisać dokładnie model jaki dostałaś bo tak to mogę jedynie strzelać. Porsche na ogół dobrze się prowadzą i mają niezłe przyspieszenie. Powiedz też lepiej pomiędzy czym musisz wybierać.

Tak przy okazji, skąd dostałaś Porsche?

Porshe 959, ale to jest na 7 dni :<

Nie wiem za co dostałam xD

Miałam konto zalogowałam się po 4 miesiącach i mam prezent ^^

Opublikowano

Porshe 959, ale to jest na 7 dni :<

Nie wiem za co dostałam xD

Miałam konto zalogowałam się po 4 miesiącach i mam prezent ^^

To niezła niespodzianka. Od Porsch'aka 959 jest kilka lepszych samochodów, które można zdobyć za IGC. Polecam ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...