Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Mangi

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Odnośnie mangi Naruto

Niedawno w mandze w wojnie było przedstawione jak Madara i Obito niszczą kwaterę głównodowodzących , ale nie było pokazane jak umierają ...

Tak samo z Neji'm . Był przebity kołkami , pieczęć z czoła zeszła , ale czy na 100% oni wszyscy umrą ? Czy zrobią nam niespodziankę i przeżyją

:D ?

Jak myślicie ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Uważaj na spoilery. Ja akurat czytam mangę i jestem z nią na bieżąco, ale nie każdy to robi.

Z kwaterą głównodowodzących nie wiemy zbyt wiele, ale Neji zginął - przynajmniej teraz. Być może po wojnie zostanie w jakiś sposób wskrzeszony, ale wojenne ofiary są kuszące (jak dziwnie by to nie zabrzmiało).

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

@up

Jakie spoilery ? Przecież żadnego nie dodałem .

@edit

A jak wgl tam jest z 5 kage ? Już dawno nie byli przedstawieni w mandze czy żyją czy nie :D

Weteran
Opublikowano

Czy was mam pozabijać czy cuś

Co krok to informacje wynoszące mangi, a nie którzy nie chcą tego czytać między innymi ja

Dlatego proszę was pamiętać o spoilerach jeśli nie wiesz co to jest to już ci wyjaśnie

[spoiler] tekst[/spoiler]

a jak to wygląda w praktyce to już u siebie widzicie

Jeszcze raz zobaczę info z mangi bez spoilera to dostaniecie po 5%

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Czy was mam pozabijać czy cuś

Co krok to informacje wynoszące mangi, a nie którzy nie chcą tego czytać między innymi ja

Dlatego proszę was pamiętać o spoilerach jeśli nie wiesz co to jest to już ci wyjaśnie

[spoiler] tekst[/spoiler]

a jak to wygląda w praktyce to już u siebie widzicie

Jeszcze raz zobaczę info z mangi bez spoilera to dostaniecie po 5%

Sorry wielkie , nie pomyślałem o tym

:) . Pierwszy raz wszedłem na ten dział.

@Up

Ale nie możesz być w 100% pewny . Niby było pokazane , że uderzy w nich ta niewyobrażalna siła , ale nie było jak umierają . Zdaje mi się , że kilka osób umrze , ale nie shikaku

:D

Opublikowano

@up

Oni mogą być w "100%" pewni , że zgineli , ale mogą jakoś przetrwać przez teleportację lub coś . Dlatego jakoś nie przekonuje mnie manga , że zgineli , mam wrażenie , że ktoś z nich na pewno przeżyje.

Opublikowano

Gdyby to był bleach każdy by przeżył w jakiś dziwny i cudowny sposób i chociaż nigdy miałby nie odzyskać mocy to ostatecznie i tak stałby się silniejszy niż wcześniej. Gdyby to był One Piece i tak byśmy o nich zapomnieli ponieważ byliby to epizodyczni bohaterowie (może poza paroma wyjątkami). To jest Naruciak więc mamy 100% pewność, że w jakiś sposób zostaniemy zaskoczeni. Chociaż kisiel jako jeden z niewielu prowadzi mangę tak, że jak ktoś ma umrzeć to umiera :).

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Według mnie będzie tak samo jak:

W momencie umierania Paina (lub Peina, kto woli). Ponieważ, zapytajmy się szczerze. Ilu idiotów którzy nienawidzili Naruto Konoszan zginęło w całej serii? Ale tak że już ich nikt nie wskrzesił? Trzeci Hokage, Czwarty Hokage itp...

Porównajcie to z postaciami z innych wiosek. Chociaż nie zdziwiłbym się gdyby zginęli. Znowu będzie suprise jak z Tobim/Obito.

Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...