Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czarny ekran?...

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 3 dni mam dziwny problem z wejściem na mape.. mianowicie *dojdź do gry* dochodze.... pisze 20sekund *dołączanie do gry* a potem? czarno... widać jaka mapka tryb wskazówka na dzień .... ale się nie ładuje... poprostu zcina o.0 da się wyłączyć... potem jak próbuje wbić na ten serv to :dołączanie do gry i odrazu mapka załadowana :/ mianowicie pasek...

potem mam różne problemy z dojściem do gry....

o co biega?

YAY

Opublikowano

Reinstall gry wraz z wtyczką bfp4f oraz aktualizacja sterowników do karty graficznej

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Sprawdź kartę graficzną czy podkręcałeś, sciągnij najnowsze sterowniki k.graficznej, możesz zrobić reinstel punk buster.

Sprawdź temperatury na k.graficznej.Zrób reinstal gry.

Opublikowano

lol.... odinstalowałem grę i sterowniki zaktułalizowałem .... i mam dziwne wrażenie że ten problem dzieje się od kiedy:

rano chciałem sobie pograć włączam kompa i wyskakuje mi: http://zapodaj.net/9...4dfc2d.bmp.html

i nie było neta... coś pomajstrowałem i jakiś tam kabelek nie był podłączony... podłączyłem i net był... wszystko okay tyle że dalej się to włączyło..... podczas gry lub nawet jak teraz widać na obrazku jak włączałęm grę zawsze sie pierw to włącza... musze wyjść z tego X żeby się włączył bf.... potem włącza się podczas gry..... no i od tamtej pory ładowanie mapy mi się zwaliło....

nie wiem czy to coś debilnego zrobiłem czy faila palnąłem pisać to tutaj no ale nie wiem... -__- to wy się na tym znacie

xD

a i włącza mi się to co jakiś czas... nie jest to długo.... 1-5 min....

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...