Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradehack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo istnieje trade hack czy nie oglądałem duuuużo filmów szukałem na stronach i nic tu piszą że jest a tu że niema no to jak w końcu?

Metin jest bogiem

expienie nałogiem

koń to podstawa

a pvp to zabawa

-------------------------------------------------------------

hgjhjj.png

Opublikowano

Nie ma. Na YT itp. to po prostu ludzie się zgadali na Skype w której chwili nacisnąć klawisz - naciskają i idzie ;]

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Mentor
Opublikowano
Nie ma. Na YT itp. to po prostu ludzie się zgadali na Skype w której chwili nacisnąć klawisz - naciskają i idzie ;]

Tak sobie mow ...

Jak wyjasnisz to ze dalem stal +5 kd +4 full bony na handel i bum cyk cyk nagle nie ma ...?

Opublikowano
Tak sobie mow ...

Jak wyjasnisz to ze dalem stal +5 kd +4 full bony na handel i bum cyk cyk nagle nie ma ...?

Nie wiem? Masz nauczkę -.-

@Down

To znajdź i wystaw na forum to Ci uwierzę -.-

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

trade hack mowia ze nie istnieje ale pelno tego syfu o th jednak to sposob na wyludzanie sm jednak jest taka mozliwosc napisania scryptu jednak osobiscie twierdze ze osoba ktora by to rozkminila napewno by sie nie podzielila tym z innymi gdyz to kura znoszaca zlote jaja czyt. kupa yang na pl za skradzione itemy+alegro=ladna kwota w zlotowkach:)

sygna.jpg
Opublikowano
Tak sobie mow ...

albo to bylo tuz albo nawet 1h przed resetem serwa albo zlagowalo cie i przez przypadek nacisnales ok nie ma tradehack to bujda

Opublikowano

Trade Hack istnieje mowie wam napewno sa tacy ludzi co go stworzyli i wgl ale napweno nie w polsce moim zdaniem istnieje jest tego pelno na YT i wgl chyba na jakiejs stronie moj kolega mowi za osagniecie 400postow zagraniczna stronka dostaje sie dostep do sciagniecia trade hacka nie wiem nie jestem pewien czy mowil prawde

Opublikowano

kiedy juz pisalismy o tym, tzn ktos wlasnie znalazl forum na ktorym za wbicie postow dostaje sie th ale to chyba jakis fake byl. zgadzam sie z Vakashi nawet gdyby ktos mial to by nie podal

Opublikowano

niema takiego syfu jak trade hack ja gram w metina 2 lata z kawalkiem (gralem na us) i nigdy sie z takim czyms niespotkalem ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...