Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug czy co? ;/

KaoLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż mam pytanie do was. Zrobiłem sobie paczkę modów na Minecraft 1.4.5. I w tej paczce znajduję się z 10 modów m.in.

-ChristmasCraft Mod

-Jammy Furniture

-Car Mod

-CraftGuide Mod

-Saber Mod

-Optifine

-Rei's Mini Map

I więc... Robię sobie nowy świat bo w Saber Mod są nowe surowce do zbroi i broni. Tworze świat i ciągle pojawiam się w biomie śnieżnym. Zrobiłem chyba z 20 światów i ciągle mam śnieg. Nawet ze seedów światy generuje i dalej wszystko w śniegu i itp. Nie wiem o co chodzi. Czy ktoś mógłby mi pomóc ? ; /

Za pomoc nagradzam Like'ami .

;)

Pozdrawiam .

:)

Opublikowano

Może któryś z tych modów ma coś w sobie że koniecznie musi to byś biom śnieżny ?

Właśnie nie wiem.. Wiem że ChristmasCraft Mod dodaje Choinke, prezenty, światła, bombki, świąteczne creepery i inne świąteczne rzeczy . ; / Ale w prezentacji modu o żadnym takim czymś że musi być biom śnieżny nie słyszałem... ;/

Opublikowano

To zależy od ustawień tego moda

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Czekaj

Zanim to. Próbowałeś odlecieć gdzieś daleko?(gdzie nie znajdą nas:D)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Czekaj

Zanim to. Próbowałeś odlecieć gdzieś daleko?(gdzie nie znajdą nas:D)

Taa.. Ciągle lece i lece .. xD Cały świat mam w śniegu oprócz dzungli i pustyni .. ; d W lasach zamiast taka jasno zielona trawa to jest jak w biomie śnieżnym. W górach też mam taki kolor trawy i potem pada śnieg . ;/

Opublikowano

Milordzie moim zdaniem to wszystko wina.... (Tuska!) christmascraft mod. Odinstaluj go ,zrób nowy świat,zainstaluj i powinno być :>

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Milordzie moim zdaniem to wszystko wina.... (Tuska!) christmascraft mod. Odinstaluj go ,zrób nowy świat,zainstaluj i powinno być :>

Spróbuje tak zrobić. Jeśli będzie działało to daje ci Like'a ; P

@edit: Tak... Zadziałało. ;D Usunąłem tego moda i od razu pojawiłem się na wielkiej polanie przy wiosce . ;P Łap Lajki ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...