Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra Edycja 3 No-Premium [WL]

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania do whitelist na serwerze kwadratowa masakra :

1.Skype

2.Wysoka kultura

3.16lat +

4.Brak problemów z ortografią.

5.Umiejętnosc czytania regulaminu ^^

6.Umiejetnosc nie proszenia admina o gma/op/itemki/spawnienie mobow itp.

7.Mikrofon

8.Humor

REGULAMIN NA SERWERZE

1.Nie zabijaj bez powodu, jesli jest to powod, musi byc on potwierdzony wysokim zasobem słów a nie "bo nie chcial mi wyjsc z domu" "bo ma brzydki skin" "bo stal mi przed drzwiami i zaslanial slonce"

2.Zakaz pisania na tabliczkach przed domem "Wejscie grozi zgonem" czy czegokolwiek.

3.Zakaz wszelkiego griefu, czitów, cwaniactwa, oraz noobstwa!

4.Jeżeli chcesz grac na serwerze dodaj na skype mariusz.disabled i przed grą na serwerze wchodz na skype aby pogadac z nami.

5.Jesli widzisz nowego gracza, nie musisz mu dawac wielce itemów, ale jeżeli mu z czymkolwiek pomożesz = przenocowanie itp. bedziesz poprostu miał dobry uczynek na serwerze.

6.Dobre zachowanie jest nagradzane (nie lizac rowcia, bo tego nie lubie tak czy tak nie dam wam itemów za free)

7.Jeżeli cos zniklo ci ze skrzyni i chcesz to odzyskac musisz miec dowody ze to miales i podejrzenia kto Ci to mógł zrobic, nie napieprzamy o tym na czacie lecz piszemy do admina na /tell (Short lub Ballu)

8.Szanuj wszystkich graczy, niezaleznie od ich wieku czy poziomu inteligencji.Kazdy ma prawo sie pomylic nie jestesmy robotami, jestesmy tylko ludzmi.

8.Za zle uczynki (bluzgi itp) dostajemy jaila, nie ma tutaj zadnego "cennika usług wiezienia" wsadzamy do wiezienia od naszego humoru oraz tego czy gracz długo gra na serwerze, jak było u niego z kulturą, oraz czy pomagał graczom.

9.Admin nie jest busem, nie tepa.Polecam sciagnac reis minimap bo nie działa komenda spawn.

10.Hodowle drewna itp.itd. tylko pod ziemia .

11.Nie wolno zabijać zwierząt na wyspie .

12.Zakaz podpalania domów,budowli innych graczy. Podpalenie = perm

Tryb gry oraz warunki przetrwania

Na start dostajesz 1 sadzonkę każdego drzewa, oraz 2 kości.

Gra prowadzona jest w trybie survival, pózniej zostanie dodany plugin MClive który umożliwia nam szeroki zapas zyć oraz ogranicza dedy.

Wszyscy mieszkamy na wyspie, bordera nie ma lecz wychodzenie za wyspe jest nagradzane banem (nie jailem) na 3Dni oraz w dodatku dedem.

Ip serwera to s1.pixelteam.net:25575

Aby zagrac na naszym serwerze musisz napisac pod tematem wzór dodania do WL oraz dodac mnie na skype mariusz.disabled lub balluklaczu .

Imię :

Zainteresowania :

Coś o sobie (2-3 zdania) :

Ortografia 0/10 :

Co sadze o czitach :

Nick w grze :

Szybko dodajemy Do WL co chwilę ja Ballu lub Short staramy się sprawdzać temat i dodawać wybranych,ogarniętych graczy .

Przed dodaniem na WL musimy pogadać na skype bez tego nie ma opcji abyśmy dodali kogoś na WL !

Jest to 3 Edycja serwera staramy się dziennie robić jakieś eventy typu parkour z nagrodami itp.

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Dodaj na skype oraz podaj nick z gry (na skype)

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Imię : Tobiasz

Zainteresowania :

Coś o sobie (2-3 zdania) : Heh co tu napisać... miły gościu z kulturą.

Ortografia 0/10 : 9

Co sadze o czitach : Niszczą dobrą zabawe.

Jeśli jestem za młody to dodajcie do skype i zobaczcie jak gram i zobaczycie czy się nadaje.

Opublikowano

Wiek :13 (wiem że jest napisane 16+ ale staram się zachować poważnie kiedy trzeba)

Imię :Kuba

Zainteresowania :Sport, E-Sport, Muzyka.

Coś o sobie (2-3 zdania) : Jestem Kuba. Od 2 lat gram w minecrafta. Poza komputerem interesuję się piłką nożną i słucham dużo porządnej muzyki.

Ortografia 0/10 :10/10

Co sadze o czitach :Myślę że dodatki ułatwiające grę typu Nodus, x-ray psują całą rozrywkę jaką jest gra w minecraft.

Opublikowano

Imię : Arkadiusz

Zainteresowania : Informatyka (3 tech. inf.) , Muzyka , Piłka Nożna

Coś o sobie (2-3 zdania) : nie będę pisał jaki to ja jestem cudowny. Napiszę prosto i zwięźle. Dostałem się raz na "Prawdziwą Kwadratową" przez konkurs, miałem okazję wszystko widzieć. Warto było. Grałem z PSPMagister przez pewien okres, pokazywałem mu kilka sztuczek na pułapunie ~ po czym o też pokazywał mi kilka fajnych bugów/sposobów na radzenie sobie w mc. Mam sporą wiedzę o rozgrywce, radzeniu sobie. Potrafię żyć sam ~ żyć z innymi. Wprowadzam atmosferę oraz wiele innych ciekawych śmiesznych rzeczy.

Ortografia 0/10 : 10

Co sadze o czitach: nie toleruję, ale wiadomo, do każdej gry się zawsze znajdzie cheat.

nick : abiyan

Opublikowano

Imię : Łukasz

Zainteresowania : Sport, programowanie

Coś o sobie (2-3 zdania) : Pochodzę z Krakowa, obecnie uczęszczam do klasy I Gimnazjum Informatyczno-matematycznego, według mnie jestem osobą wychowaną oraz zdyscyplinowaną. W Minecrafta gram już od roku i prowadziłem swój serwer, lecz zabrakło funduszy by go dalej prowadzić. Posiadam poczucie humoru więc od czasu do czasu mógłbym kogoś "Ztrollować"

Ortografia 0/10 : 8/10 - Każdemu może się przy trafić jakiś błąd choć by najmniejszy.

Co sadze o czitach : O czitach sądzę wręcz negatywnie ponieważ wiekszość to KeyLogger itp. można w nim złapać oraz bardzo to utrudnia grę innym graczom więc nigdy ich nie używałem

Pozdrawiam Kolorowy (MysterCrash)

Opublikowano

Imię :Michał

Zainteresowania :motor, komputer, i stary hip-hop

Coś o sobie (2-3 zdania) :lubie pomykać na motorku i posłuchać nutek starszych wykonawców , na co dzień jestem spokojny i nie jest łatwo wyprowadzić mnie z równowagi , lubie grać w mc (dlaczegoo? , jest to jedna z niewielu gier gdzie mamy taką samowolkę)

Ortografia 0/10 :myślę że tak 7

Co sadze o czitach :dobre na singla , nie dopuszczam ich na multi no chyba że z bratem na lanie dla zabawy ale np x-ray= ban moim zdaniem , perm

Opublikowano

Imię :Mateusz

Zainteresowania : Interesuję się piłką nożną, siatkówką, grami na PC i ogólnie sportami

Coś o sobie (2-3 zdania) : Mam na imię Mateusz, pochodzę z okolic Zambrowa, obecnie uczęszczam do I klasy szkoły zawodowej. Lubię grać w minecrafta, mój ulubiony typ servera to survival.

Ortografia 0/10 :8

Co sadze o czitach : Czity są dla ludzi upośledzonych którzy psują innym grę w mc

35353.png

35823.png

22738.png

30285.gif

Opublikowano

Imię : Ada

Zainteresowania : Czytanie książek, zadręczanie ludźmi opowieściami historycznymi, jedzenie.

Coś o sobie (2-3 zdania) : Jestem dziewczyną. Interesuję się historią, gram na gitarze. Poza tym jestem humanistką i kocham matematykę. ;>

Co sadze o czitach: Z cheatami gra jest nudna ;>

Opublikowano

Imię :Paweł

Zainteresowania : Komputery i motory

Coś o sobie (2-3 zdania) :Mam na imię Paweł.Mam 15 lat.Interesuje się Motorami i komputerami.

Ortografia 0/10 : 9

Co sadze o czitach : Uzywają ich dzieci ;D

Pozdrawiam

Opublikowano

Imię : Sebastian ( Nick : KosmoTost )

Zainteresowania : Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką. Gram w Amatorskiej Lidze, ale fajne się gra. Poza tym lubię w wolnej chwili czytać

książki oraz grać na Komputerzez lub Konsoli.

Coś o sobie (2-3 zdania) : Mam na Imię Senastian. Mieszkam w Bukownie, niedaleko Krakowa. Mam 14 lat o chodzę do 2 klasy gimnazjum. Mam poczucie humoru i jestem uczciwy.

Ortografia 0/10 : 8,5

Co sadze o czitach : Nie używam i nie mam zamiaru. Przez używanie ich nie ma zabawy i radości z gry.

Opublikowano

@Zostało zbanowanych kilku graczy powód "X-ray"/"Notoryczne skargi innych graczy"/"Ciagle obrazy"/"Kradzieże" tego nie będziemy tolerować na serwerze my mamy bawić się wspólnie i wspólnie się grać !

@Podania osób rozpatrzę potem ! I dam edit

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

1.Skype : Posiadam mogę podać na PW

2.Wysoka kultura oczywiście :>

3.16lat + mam 16 lat :>

4.Brak problemów z ortografią : oczywiście :>

5.Umiejętnosc czytania regulaminu : Pewnie :>

6.Umiejetnosc nie proszenia admina o gma/op/itemki/spawnienie mobow itp : Pewnie ;p

7.Mikrofon : Posiadam

8.Humor bardzo dobry :>

Opublikowano

Imię : Patryk

Zainteresowania : Komputery, Grafika Komputerowa, Gry komputerowe, Muzyka

Coś o sobie (2-3 zdania) : Gram nie tylko w minecraft m.in. najnowsze gry PC itd.

Co sadze o czitach : Czity są dla osób, którzy nie dają sobie rady ze światem minecraft'a.

Mikrofon: Słuchawki Creative 3D ALPHA

Nick Minecraft: Cagefighter

Pisz na skype, jeżeli masz więcej pytań.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...