Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka Www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Looknijcie na moją stronkę. Zrobiłem z nudów i powiem, że to jest moja pierwsza ^^.

To jest ukryta treść, proszę

Wcześniej bawiłem się w opisy np. sojuszu na ogame a teraz takie coś mi wyszło ^^

I takie pytanko. Chcę ją rozbudować trochę tylko niewiem co tam dodać ^^ Jakiś fajny bajer :P Proszę o szybką odpowiedź i ocenę czy dobrze mi wyszła ta stronka jako moja pierwsza :> Pozdrawiam, xFrez.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Poczytaj tutki o html...

Bo taka stronkę zrobiłby użytkownik epulsa...

@Down

Każdy ma swoje zdanie, a jak nie potrafisz przyjąć krytyki do siebie to: Shut the fuck up and leave this forum...

Dobre komentarze pisze się gdy coś się komuś podoba, bo jak wszyscy napisali by Ci, że twoja strona jest super to wpadł byś w samozachwyt i myślałbyś jaki to ty jesteś wspaniały, a prawda była by taka, że jesteś beznadziejny.

368216.png

Opublikowano

ehhh... 1 strona dla mnie to nowosc i mi sie podoba. najlepiej jakbyscie pisali tylko dobre komentarze a jak sie nie spodoba to po prostu get out! :)

@tylko ty byles szczery do bolu. A ja myślę, że ... dobra huj z tym nie było pytania "prosze o ocene" tylko teraz mowcie jaki bajer na stronke dac :> a tutki o html czytalem... i wlasnie na ich wzorze robilem stronke

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)