Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Idiotyzm bugxona - ban

LiKE_A_OBLINA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc :)

Wczoraj około godziny 22 gralem cw. Z powodu ze 1 musiał gdzieś iść zminimalizowałem ca i zacząłem ogladąc filmiki na yt. po 40 min wbijam na ca(z paska) i jest napisane "Lost connections to server" czy cos w tym stylu. wbijam na ca a tu ban perm. Patrze na stronie a tu ban do 2040. nic nie ma nigdzie ale mam bana. Dzisiaj pojawiłem na liście. Powód? Other spoted by GMs. Jaki powod jest ten other? prze co to moze byc? moge ubiegać sie o unbana? i chcem jakieś dowody a nie bez podstawnie...

Bywalec
Opublikowano

Napisz więc do supportu.

Oni powiedzą co i jak

//Edit.

Lol _Sk1b4_ dostał za to samo bana :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Kazda Prawie Gra z Shiled Ma tak ze jak szukasz Buga/Hacka i Gry nie zamkniesz dostaniesz Bana :) Wienc to ten powod [Other]

Opublikowano

Napisz do nexona, odpisze ale coś w stylu że łamałeś zasady i uba nie ma ;) A wgl. to u nexona to norma za takie cuś banowanie, możliwe że przysrał się za afka czy coś w tym stylu, oni są pojebani nie trafisz za nimi ;D

Bywalec
Opublikowano

No właśnie nie.

Piszesz do nich raz.

Jeśli to będzie podejrzane pod kątem że nic nie zrobiłeś to po kliknięciu w "submit a ticket" pojawi ci się opcja pisania podanie o odbanowanie.

Ja tak miałem, a teraz już nie mam tej opcji jak mnie odbanowali :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

No ich odpowiedz wygląda tak że wklejają szablon i wysyłają a więc nie wiem czy to ma sens ..

Troche sie zmieniło ;)

Byłem ostatnio u przyjaciela (coś z nx nie tak było) ładnie wszystko odpisali i naprawili więc support wziął sie w garść.

Zostaje napisać jeśli jest tak jak mówisz to dostaniesz ub

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A nie Można NP pozwać Nexona Do sądu że sie płaci za gre kuupe kasy i blokują konto ?

A jesteś na tyle głupi i nie wiesz o tym że wszystko zaakceptowałeś zaznaczając jebany krzyżyk "Przeczytałem regulamin" !?

2096247301.png

Opublikowano

Jeszcze jest opcja by napisać PW do polskiego GM, Brajana. Jeśli support nie będzie chciał Ci pomóc zawsze możesz do niego napisać. Odpowiedź daje do 48h :) Innych opcji nie ma na odzyskanie konta, jak zwykle głupi ban :>

Bywalec
Opublikowano

Po 1 support nie odpisuje teraz bo są święta. Sam pisałem do nich bo mi zablokowali PayPala do płacenia i infinity już nie kupię, to dostałem ałtomata, że nie ma ich w święta -.-

A po 2 brajan nie pomoże ci. Rzadko kiedy jest w grze, a na forum nie odpisuje

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...