Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry MMO ale...

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :) Poszukuję gry MMO ale nie takiej typowej, chodzi mi o typ Survival (może być horror) MMO - coś jak DayZ (tylko że z tego co wiem trzeba zapłacić żeby zagrać, no chyba że się mylę to napiszcie) Jeśli znacie jakieś gry tego typu będę nagradzał "lajkami", oczywiście jeśli macie jakieś pytania piszcie :)

Oczywiście gra musi być ZA DARMO! :P

2nbcax2.jpg

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1356294389' post='5872021]

warz zajebista

Ale niestety także płatna :(

Proszę o dalsze propozycje

2nbcax2.jpg

Gość                
Opublikowano

WarZ

DayZ

Grimlands

FallenEarth

Opublikowano

WarZ

DayZ

Grimlands

FallenEarth

Dzięki ale dwie pierwsze płatne, trzecia jeszcze nie wyszła a czwarta mi się nie podoba :P

Jeśli ktoś jeszcze zna jakieś gry tego typu proszę o pisanie tytułów :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem do końca o jaki chodzi survival bo w DayZ nie grałem więc proponuję Diablo 2 oraz Guild Wars 1 i 2. Z tego co wiem nie jest to w takiej perspektywie co DayZ ale fajnie się gra :>

Opublikowano

W dayz można grać za darmo bez problemu, wystarczy poszukać w necie.

Ok poszukam może znajdę :)

Nie rozumiem do końca o jaki chodzi survival bo w DayZ nie grałem więc proponuję Diablo 2 oraz Guild Wars 1 i 2. Z tego co wiem nie jest to w takiej perspektywie co DayZ ale fajnie się gra :>

Chodzi o survival horror - wyciąg z Wikipekii: "Survival-horror ? gatunek gier komputerowych, w których głównym celem jest utrzymanie bohatera (lub bohaterów) przy życiu." Innymi słowy musimy zbierać jedzenie, broń a naszym największym zmartwieniem nie są zombie lecz inni gracze, przez co nie może sobie latać po mapie radośnie ;)

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...