Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

kingmt12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam problem, otóż mój internet działa o "połowę" gorzej. Mam 10 mb a max sciąga mi 500-600 kb/s. Nie ma żadnych wirusów, ponieważ skanowałem , a jak pobieram to z takich źródeł gdzie powinno isc full speed. CZASAMI strony ładuja się jak bym miał 128/kbs neta. Wie ktoś co mogło się stac? Niedawno był po formacie, czy to moze byc wina sterowników? Dodam ze neta mam z wifi a zasięg mam b.dobry.

Opublikowano

Chodzi mi o to że pobierac powinno mi się około 1000kb/s (1mb/s) lub ponad, na początku tak było a teraz nie wiem co sie zwaliło.

Opublikowano

nigdzie nie pisze że będziesz miał taki transfer, nikt nawet w umowie ci go nigdy nie gwarantuje

miej pretensje do serwisów skąd ściągasz ze sa tak wolne i maja ograniczenia

albo do siebie ze masz słaby zasięg wifi i karta przełącza się w wolniejszy tryb transferu , bo to jest normalne a nie jakaś usterka

@down i jeszcze dodajesz ze laptop działa . i pewnie komputer , to czemu sie tu dziwić że słaby transfer skoro wszystkie razem sie sumują to musi być u każdego gorszy ! to że windows pokazuje bardzo dobry zasięg nie znaczy że jakość sygnału jest dobra przy niewłaściwej konfiguracji a livebox to największe szajsy jesli chodzi o zakłócenia sygnału wifi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Aha dziękuje za pomoc, niczego się nie dowiedziałem i się pewnie nie dowiem, na drugim lapku, tez wifi, normalnie wszystko pobiera po full transfer ( pisałem że jak pobieram to z kont premium itp). Temat można zamknąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...