Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]HS...

PaDmO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano

Mam taki malutki problem, ogólnie dotyczący Kochanego Hack Shielda.

Dobra do rzeczy. Spatchowałem metka klikam oczywiście rozpocznij gre no i wtdy wyskakuje kochany hsupdate, zazwyczaj po chwili

włączał się metek, ale teraz hsupdate ładuje sie ładuje... Końca nie widać i po kilku minutach monotonnego ładowania wyskakuje błąd Hsupdate filed czy coś w tym stylu, czyli chodzi o to że sie nie zaktualizował. Zroviło mi sie coś takiego dopiero dzisiaj jeszcze wczoraj śmigałem na PL'u dzisiaj jestem uziemiony, wiecie może o co chodzi ?

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Właśnie jest taka rzecz że jak odpalałem przez moda dzisiaj to działało ale wylogowywało mnie co 5 minut. Teraz to już w ogóle nie działa, bo metek sie nie chce włączyć przez tego hs. Reinstal nie ma mowy bo mam takiego słabego neta że nie spatchuje mi sie do jutra, ale to że mam słaby net nie wchodzi w gre bo cisne na nim w metka już rok czasu : P

Opublikowano

Pobierz Metka jeszcze raz, jeżeli nie chcesz to masz jeszcze drugie wyjście, pobierz KamerModa, on automatycznie blokuje HS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...