Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opaska

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakiś miesiąc temu dostałem opaskę było wszystko cacy gram sobie rano meczyk (win ranked) no i po tym meczu biorę następny a tam opaski nie ma ;/ Wiecie o co kaman ?

Opublikowano

Statystki nadal mam, nie dostałem bana więc nie wiem o co kaman :( Co w takiej sytuacji mogę zrobić ?

Ps. Na e-mail nic mi nie przyszło.

Opublikowano

Ztego co czytalem opaski nie są stałe i limit honoru od jakiego jest cały czas sie zwieksza, czyli tylko jakias tylko jakaś okreslona liczba osob ja moze mieć

Gość Menesterowy
Opublikowano

To informacje od tzw. 'kolegi'.

Możliwe, iż trybunał nadał Ci ostrzeżenie, zachowywałeś się w niedalekiej przeszłości nagannie, wyzywałeś innych czy coś w tym rodzaju?

Opublikowano

Żadnej informacji nie było, ale na 99% uważam że to było za reporty bo owego dnia troche ich dostałem - głównie za wyzywanie bo same trolle w teamie notorycznie były :)

Ogólnie system przyznawania opaski jest nawet troche zawiły bo zależy to między innymi od liczby puntków honoru, reportów, od tego kto ci honor dawał ( przyjaciel czy jakiś obcy ), i wiele innych czynników ;]

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej już pisał, opaski nie są na stałe więc jest możliwa ich strata. No ale jak ci na tym zależy to możesz napisać, chociaż wątpie że coś wskurasz.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Pisanie do supportu nic nie da ze względu na to, że najprawdopodobniej opaska została stracona, jak już pisaliśmy, przez raporty.

Musisz po prostu znowu starać się ją zdobyć :>

Opublikowano

Jak dalej bedziesz honorowym przywolywaczem to mozesz ja odzyskac w miare szybko

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Większość z was się myli, napisałem do supportu i dowiedziałem się, że: opaska nie jest na zawsze, możemy ją stracić przez - bana, a raporty nie ingerują w istnienie opaski ! Więc proszę się nie wypowiadać w tematach w których nie macie pojęcia ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...