Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Arachne jak grać?

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huh.. wybrałeś jedną z najtrudniejszych postaci w Smite :)

Przede wszystkim musisz poskładać dobry build. Jeśli nie masz pomysłu , pisz tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/785019-tutnie-wiesz-jakiego-builda-dobrac-pisz/

Filozofii dużej nie ma. Ulti, slow pod nogi, jeśli przeciwnik ma jakiegokolwiek dasha wskakujesz mu na plecy przez co nie będzie mógł go użyć.

Trenuj ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

hmmm z tym atakiem bym zmienił. dajesz pajaczki pod sb przyciagasz i jak najszybciej nakładasz trucizne max 3 staki potem jak zaczyna uciekac wskakujesz na niego. Co do bulida to trzeba budowac się na przeciwników. ja zazwyczj robie tak :

worior tabi ------->titan ban ------> soul eater ------>deathbrinnger --------> ta czerwona siekierka nie pamietam nazwy-------> i tu kupujecz w zaleznosci jak ci idzie albo rekawiczke pod lifesteal albo fatalis lub cos pod attak speed.

ja gram arachna dlugo i mam juz wprawe więc mi dobrze idzie jak ci nie wyjdzie 2 razy to graj dalej i cwicz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...