Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Qbot

__ROJX__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam taski do Qbota miedzy innymi na paladium i aljeny te co są na palladium nie nadają sie .

Proszę także nie wypisywac mi że moge sobie poszukac albo cos bo ja nie mam 19 lat nie jestem gównieżem jestem o wiele starszy i nie zadobże mi szukac takich zeczy bo jak ktos chce łape w góre to musi zasłuzyc a nie .

Bardzo dziekuje za wyrozumiałość i za pomoc .

Opublikowano

Nie chciałbym się wtrącać, ale nawet pisowni nie masz jak dziewiętnastolatek a ty podajesz się za więcej?

Rusz się i nie rób z siebie pośmiewiska człowieku.

To, że masz rzekomo więcej lat od każdego tutaj nie znaczy, że możesz każdym pomiatać jak chcesz.

Ten task, który jest w folderze jest dobry, jak nie najlepszy więc nie wiem co ci w nim nie pasuje. Po co zmieniać coś, co jest dobre?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ile razy ma zostać napisane, że jest odpowiedni temat do poszukiwań tasków?

Ogarnij pisownię 19+ latku..

Rusz zad na forum pbdobota www.pbdo-bot.com zarejestruj sie i masz tam w ciul tasków na palladium alieny i inne gówna.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Ile razy ma zostać napisane, że jest odpowiedni temat do poszukiwań tasków?

Ogarnij pisownię 19+ latku..

Rusz zad na forum pbdobota www.pbdo-bot.com zarejestruj sie i masz tam w ciul tasków na palladium alieny i inne gówna.

dopiero po zakupie licencji ;)

1362495952.png
Opublikowano

Dokladnie, tc nie jest tak bardzo skomplikowany jak pedzel w photoshopie dla pukacza (szczegol).

Chcecie bocic to sie wysilcie i robcie sobie sami taski a nie inni wiecznie odwalaja za was robote.

Macie juz darmowego pbdo (qbot). Czegoz chciec wiecej?

1355697137-U769566.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...