Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] ERROR CANNOT LAUNCH CHILD PROCESS CODE 14001

raduli22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wylaczylem i dalej to samo uzywam NOD32 eset

No to teraz może wyciągnij wszystkie pliki warrocka z kwarantanny albo zrób reinstall bez antywirusa :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

kur*a ludzie...

http://bit.ly/Vpsj4M

już na samym początku masz tego pełno, choćby pierwszy wynik na drugiej stronie od góry -,-

Ponadto. Też mam NOD32- przy patchowaniu zawsze wyskakuje mi okienko, że wykrywa zainfekowany plik- trzeba wtedy kliknąć ,,brak czynnośći"

P.S. Po kija Ci antywirus? Wyjeb to i co ściągasz skanuj sobie przez virustotal.com i po sprawie. Na hakierów- zaporka, na webowy szajs- firefox

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

gry wlaczam warrocka pojawia mi sie ten 2 launcher gdy naciskam Star game Wyskakuje ERROR CANNOT LAUNCH CHILD PROCESS CODE 14001

W tym temacie masz rozwiązanie na swój problem:

http://www.mpcforum.pl/topic/213689-tut-problemy-z-wr/page__hl__%20cannot%20%20launch%20%20child%20%20process%20%20code:14001

Opublikowano

@up tam pisze ze wystarczy usunac antywirusa co tez nicniedaje

Hymm.. na google wyczytałem, że by pozbyć się tego problemu trzeba mieć Avasta a z tego co wyczytałem w temacie masz Eseta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...