Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem serwer na plikach 2010 wszystko działa poprawnie. Mam clienta z 2010r do niego laucher by Mateo193 i ładnie działa ale chciałbym zrobić sobie coś w stylu laucher czy spolszczenie, w którym włączając metina biędzie pojawiało się odrazu okno z logowaniem do serwera a nie jak mam teraz pojawia się okno z "Metin2 Starter 2010 by Lexico Elitepvpers" potem trzeba kliknąć "START" i dopiero pojawia się okno z logowaniem. Moje pytanie więc brzmi jak to ominąć żeby to się nie pojawiało. Tak jak to jest zrobione na większości Dedykach.

Szukałem takich tematów ale wszystko jest z tą "Surą" która wyskakuje na początku.

Daje +

Opublikowano

proste.

notatnik> metin2.bin lub metin2client.bin lub inne, zalezy jak u ciebie jest. zapisujesz jako bat, potem konwertujesz na exe i masz. ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mi pomoglo ;d

Temat założony 23 grudnia, ostatni post napisany 23 grudnia, a pierwsze przykazanie na MPC to nie odkopywać tematów sprzed ponad miesiąca. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...