Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting?

BerECiaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego i taniego hostingu minecraft. Zadowoli mnie 1Gb ramu, ale chce by sloty nie były ograniczone, tylko żebym sam mógł je ustawiać. Miałem serwer na craftserve i hosting dobry, tylko żeby mieć trochę więcej slotów to trzeba już więcej zapłacić.

Opublikowano

ovh.pl

Serwer znajdziesz za 30złoty i to dedyk :D Profeslonalna firma, szybki kontakt, polecam :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Hejka, Chcialbys Kupic Server 40 slotowy Oplacony na 30 Dni ( Znany Hosting Mineserv.eu ) Serwer Kosztuje 50zl ( Poprzez Kupno karty doladowania do Plusa lub poprzez PaySafeCard. Jestes Zainteresowany:)?

+ na koncie znajduje sie jeszcze server 20 slotowy na 18 Dni, tez praktycznie nie uzywany!

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...