Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Platynka solo q :>

ImImmortal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GZ Platynki.

Trudno jest wbić takie osiągnięcie i ludzi którzy piszą "jaki noob tylko farci" czy coś takiego najlepiej zaprosić na 1vs1 i pokazać swoje umiejętności.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Mam jedno pytanie,podasz mi dobry build pod riven?Bo tez dobrze nia gram ale nie mam dobrego buildu pod nia.

Co do tematu,powiem tak,jest to wyczyn,jednakze widzac ze miales platyne w sezonie 2,wbic platyne w s3 nie bylo dosc trudne.Jezeli bys mial srebro w s2 to bylby wyczyn,a takto wybiles sie na elo ktore miales.Jednakze gz

sstwc.jpg

Opublikowano

Mam jedno pytanie,podasz mi dobry build pod riven?Bo tez dobrze nia gram ale nie mam dobrego buildu pod nia.

Co do tematu,powiem tak,jest to wyczyn,jednakze widzac ze miales platyne w sezonie 2,wbic platyne w s3 nie bylo dosc trudne.Jezeli bys mial srebro w s2 to bylby wyczyn,a takto wybiles sie na elo ktore miales.Jednakze gz

Najnowszy build na riven to buty + 5x bc

Graty za platyne ;f

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ładnie, gratki widzę ze duzo grywasz offtankami jax lee riven ;P, a tak btw to grales glownie solo czy duo ?

Opublikowano

BC, BT, GA, LW, frozen mallet :D i jazda

Dzięki wszystkim za gratulacje :D

Opublikowano

ładnie ; )

ja się męczę na tym 1600 elo.....

to jest jakiś koszmar 2W:3L i tak w kółko .....

Opublikowano

A tą rameczke kolo avatarka sie dostaje za osiagnięcia elo ?Jesli tak to napiszcie jaka ramka od ilu elo

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

fuck to platyna jest o 1750 czy od 1700?

już widzę tych hejterów, którzy piszą co za noob ma platyne i tak jestem lepszy tylko mam noobów w teamie, żal mi cie, ja pierdole, stanął ci ? lol noob.

haha pewnie cie wycarowali albo miales fart nubie 100% iks tszy!

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

rzal jaki nob tylko na farcie jedzie rzal jaka ciota nob omfg rzal no jaki polaczek

Opublikowano

toz 1750 elo to jest kwestia 2-3 dni od 1200 wiec nie wiem czym sie podniecac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...