Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] WoT BDR G1B vs ARL 44 ( ZAROBEK )

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko donośnie czym lepiej się zarabia ? Amunicja do ARL 44 kosztuje 255 kredytów a do BDR tyle samo, tylko jak patrzyć już na statystyki do ARL 300DMG i 200PEN a BDR 240DMG i 137PEN. Osobiście wolał bym ARL bo lepszy DMG PEN no i pożądany na kompaniach.

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Teraz jest wieksza kasa dla ARL więc jak masz na niego teraz to kupuj :D

Opublikowano

Pamiętaj, że ARL to VI tier czyli koszty naprawy idą do góry. Ale też wchodzi tutaj przyjemność z gry. Pozwolę sobie tutaj przytoczyć mój przykład. Zdecydowanie lepiej mi się gra KV-2 niż KV-1, a jak sprawdzałem przy mojej dłoni do tych pojazdów zarabiają baaardzo podobnie.

Opublikowano

UP czyli tak samo jak ja. Lecz teraz nie wiem co jest ze mną średni EXP na BDR G1B to 600/700 to co mam powiedzieć co będzie na ARL :O

Opublikowano

Ale mi chodzi o to czy nada się jako 6 tier na zarobek ? A i czy jest sens np w BDR G1B odblokować topowe radio lub w ARL odblokować działo 105 mm ?

Opublikowano

Hmm. ARL dobry jest tylko właśnie jak ktoś napisał masło.Zarobek całkiem całkiem napewno lepiej niż kw-1s.A po ARL na VIII masz najlepszą według mnie VIII czyli AMX50 100 każdą VIII bierze na magazynek jednym słowem cudo.Polecam ci te drzewko rozwoju nawet do grania a nie do zarobku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...