Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Macro do snajpy

Klosz13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień dobry szukam macra do snipy czyli no recoil

takiego jak używa keniger w bfp4f : http://www.mpcforum.pl/topic/760514-q-macro-dozwolone-zabronione/

lecz ja z kolei szukam macra do snipy do BFH więc prosze poszukajcie w necie po swoich tajemnych stronkach lub jakiegoś makaroniarza o zrobienie lub podanie linka do uniwersalnego macro no recoil

PROSZĘ NIE PODAWAĆ MACR DO DUAL SG CZY KNIFE!!!

Opublikowano

Dowiedz się najpierw czym jest macro, a dopiero pytaj ._. W BFH NIE MOZLIWE JEST, ABY w multi miec no recoila. Jedynie w tutorialu

Opublikowano

lol macro to skrypt w myszce, bez problemu go da się zrobic w bfh, działa w każdej aplikacji... Potrzeba tylko odpowiednej myszki :P

OndteAw.png
Opublikowano

Są tez programy macrosowe typu ahk, w ktorym się programuje macro. MACRO TO NIE SĄ ZADNE CZITY CZY TEZ HACKI, to funkcja pozwalazjąca na wykonywanie danej czynnosci przez okreslony okres czasu.

Opublikowano

ja mam logitech m195 da jakieś macro na mysz nałożyć?

jak tak to podaj jakie pliska.

ale chodzi o to że trzeba mieć jakieś specjalne przyciski na myszce np.m4,m5,m6,m4-,m5-,m6-?

bo takowych nie mam!!!

a przy okazji wesołej wigilii bożego narodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...