Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy jest spolszczenie do WarZ?

radhim200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jest jakieś spolszczenie albo jakaś grupa się za to zabiera?

KHnS9.png

Signature by Karol22

Opublikowano

Wątpie aby było spolszczenie do WarZ. Gry nikt nie wydaje gry w Polsce, a więc nie ma kto ją spolszczyć no chyba że fani.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Spolszczenie do war z będzie pewnie po premierze, ale na dzień dzisiejszy to nie ma bardzo co spolszczać bo w grze nie ma niezrozumiałych słówek a w menu tym bardziej.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Spolszczenie do war z będzie pewnie po premierze, ale na dzień dzisiejszy to nie ma bardzo co spolszczać bo w grze nie ma niezrozumiałych słówek a w menu tym bardziej.

W woli ścisłość WarZ już jest po premierze (17 grudnia wyszło). Pewnie ci chodzi że będzie spolszczenie po dopracowaniu gry, ja bym na to nie liczył tak jak pisałem wcześniej. Chyba że fanowskie.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Jakbym wiedział, w jakim pliku znajdują się pliki językowe, to od razu wziąłbym się za robotę... Wie ktoś, gdzie to może być? :) Ja sądzę, że znajduje się w plikach .bin, lecz nie da się do nich dostać :D

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...