Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SE] PS

CziterAmatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż na SE jest tak , że pkt. specjala wbija się powiedzmy na glace. I pojawia się problem , gdy jestem na glacku i chcę wbic troche punktów... Na normalu pkt. wbijają się ale co jedną sekundę spadają :/ A jak sie jest na SP punkty te nie znikają , prawda? No to gram na SP... Ale jak grałem na SP i miałem ze 600 dodatkowych ps , a podstawowe juz sie wyczerpały , to zmieniło mnie na norma i nie mogłem się zmienic na sp przez chyba 30sekund , i żeby zmienic się muszę miec przynajmniej 100PS . No więc ja się pytam , na co mi te dodatkowe punkty specjalisty skoro nie moge ich uzywac?! Czy kiedy nie mam podstawowych , a mam dodatkowe to sie nie moge zmienic... O co tu chodzi? Powiedzcie w takim razie do czego służą te dodatkowe PS...

wuo1.jpg

Opublikowano

Punkty fioletowe ci się tracą ponieważ jeżeli masz np. 100pkt fioletowych, a 1900 żołtych to fioletowe się będą dodawać do żółtych i będziesz miał 2000 punktów.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

A ja mam taką metodę.. Jeśli nie masz 40 lvla to idź zabijać kangpeny ( te małe niebieskie pingwinki takie słodkie <3 ;D)

Na normie. Wbij sobie tak z 20k Dodatkowego sp wbij 39 lvl i bij czerwone kangpeny bo co 5 lvli nie dostajesz sp np:

masz 36 lvl a stworek na glacy ma 30 lvl to już sp nie dostaniesz za niego bo jest róznica 5 lvli..

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...