Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latające Mounty - Jak zdobyć?

Malinczik_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 30 lvl (Ally) i mam kilka pytań ...

- Jak zdobyć latającego Mounta ?

- Jak zdobyć zwierzaka do walk ?

- Jak odblokować crafting ? (gotowanie, zbieranie surowców itd. I czy jest jakaś rozpiska jak i z czego scraftować miecze).

Daje limit LAJKÓW !

Opublikowano

Fly mounta kupujesz w Stormwind tam gdzie są gryfy i trzeba się wyuczyć odpowiednich umiejętności a na 30lv chyba Fly mountów jeszcze nie ma. Craftingu uczysz się u nauczyciela też w Stormwind. A gotowanie i zbieranie surowców to są z kolei inne umiejetnosci i też można ich się nauczyć w Stormwind.

KHnS9.png

Signature by Karol22

Opublikowano

1.

Latającego mounta możesz zdobyć przez kupno, najtaniej to około 100g, poprzez achievment, wydropienie.

Latać możesz dopiero od 60 lvla.

2.

Zwierzaka możesz wziąść u trenera walk petów, znajduje się niedaleko teleportu do pandarii w SW, powiedz na jakim serwerze grasz to ci powiem, chyba, że podejdziesz do strażnika i tam się go spytasz. (Strażnik w SW)

3.

Crafting odblokujesz u trenera profesji, Fishing trainer First aid trainer Tailoring trainer itd. to też mogę ci pokazać, chyba, że podejdziesz do strażnika w SW i prawym na niego klikniesz i powybierasz sobie czego szukasz.

Questy Cie nie pokierują

Powiedz mi twój serwer na jakim grasz to ci wytłumacze wszystko

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

1.

Latającego mounta możesz zdobyć przez kupno, najtaniej to około 100g, poprzez achievment, wydropienie.

Latać możesz dopiero od 60 lvla.

2.

Zwierzaka możesz wziąść u trenera walk petów, znajduje się niedaleko teleportu do pandarii w SW, powiedz na jakim serwerze grasz to ci powiem, chyba, że podejdziesz do strażnika i tam się go spytasz. (Strażnik w SW)

3.

Crafting odblokujesz u trenera profesji, Fishing trainer First aid trainer Tailoring trainer itd. to też mogę ci pokazać, chyba, że podejdziesz do strażnika w SW i prawym na niego klikniesz i powybierasz sobie czego szukasz.

Questy Cie nie pokierują

Powiedz mi twój serwer na jakim grasz to ci wytłumacze wszystko

Burning Legion, mój nick: Maliinovy

Bardzo Ci dziękuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...