Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Xp i net

sobo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie dawno robiłem format lapka i zainstalowalem xp. Teraz mam tylko 1 polaczenie sieciowe przez wifi a nie ma tego od rutera. Co zrobić aby znowu było?

Opublikowano

A zainstalowałeś sterowniki od rutera ?

@Down

Podepnij do rutera komputer i w przeglądarce internetowej wpisz jego adres IP, a później wpisz hasło i login w odpowiednie okienka i już.

Jak to nie to, to już nie wiem.

1325621825-U261344.png
Opublikowano

Tak zainstalowalem program axcessMenager. Kiedys jak moj komp nie widzial internetu to bylo jeszcze polaczenie lokalne a teraz nie mam

@Up

Nie o to chodzi poprostu brakuje mi polaczenia lokalnego i nie wiem gdzie to znalezc. Na stronce samsunga sa tylko stery do wifi do tego lapka i w menager urzadzen mam tylko 1 karte sieciowa

Opublikowano

co ma lokalne do wifi ? nie używasz kabla to po cholerę panikujesz, ma być tylko WIFi

żadnych sterowników do routera nie ma i nigdy nie było , nie ma potrzeby nic instalować więcej bo wszystko działa jak należy

jak tak strasznie chcesz lokalne i kablem jednak się podpinasz to łaskawie zainstaluj sobie sterowniki do karty sieciowej

windows i tak nie potrafi używać dwóch interfejsów sieciowych na raz i jedno działające poł,ączenie wystarczy w systemie, inne jak nie używane nie tzreba instalowac sterowników a nawet zalecane wyłączyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wlasnie o to chodzi ze uzywam kabla. sterowniki juz szukalem i sa tylko do wifi a ja potrzebuje zebym mogl sie przez kabel polaczyc

Opublikowano

no to co, zainstalować nie potrafisz sterowników do karty , sterowniki sa na stronie producenta laptopa albo na CD co był z lapkiem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...